L’Ajuntament posa en marxa un nou servei d’atenció de la Policia Local al nucli de Mont-roig

L’Ajuntament posa en marxa un nou servei d’atenció de la Policia Local al nucli de Mont-roig

  • S’habilita també una nova línia telefònica per contactar amb l’agent destinat al poble, que farà les funcions de policia de proximitat
Nou servei d’atenció policial al nucli de Mont-roig

Nou servei d’atenció policial al nucli de Mont-roig

L’Ajuntament posarà en marxa, el proper 2 de maig, un nou servei d’atenció policial al nucli de Mont-roig. Aquest servei s’oferirà de dilluns a diumenge, de les 8 del matí a les dues del migdia, i servirà per reforçar el servei policial al poble.

A partir de la setmana vinent, un agent atendrà a la ciutadania, de forma presencial, des de l’oficina que s’instal·larà al costat de les dependències de l’Ajuntament i que anteriorment ja va acollir la seu de la policia local, a la carretera de Colldejou, sense número. Aquest agent també realitzarà tasques de patrullatge a peu pel nucli de Mont-roig, vigilant els carrers, l’escola i altres punts d’interès. A més, en cas que algun veí o veïna no pugui presenciar-se a la nova oficina, l’agent es desplaçarà per tal d’assistir-lo.

L’objectiu és que l’agent desenvolupi les funcions de policia de proximitat i pugui atendre als veïns que ho sol·licitin, evitant-los els desplaçaments a les dependències que el cos policial té a Miami Platja.

El telèfon 676 81 86 35 servirà per contactar amb l’agent de Mont-roig

Per poder contactar amb l’agent s’ha posat en funcionament un telèfon policial d’atenció al ciutadà que és el  676 81 86 35. Aquest número podrà ser utilitzat, en l’horari indicat, (de dilluns a diumenge, de 8 a 14h) per tal de sol·licitar la presencia policial, ja sigui a l’oficina o en qualsevol punt de Mont-roig.

Aquest nou servei de reforç a l’atenció policial s’ha posat en marxa per donar resposta a les demandes dels veïns de Mont-roig, que, malgrat que actualment els agents del cos es desplacen per qualsevol requeriment, reclamaven tenir la policia al poble. Aquest servei també es posa en marxa gràcies a la incorporació, aquesta setmana, de 3 nous agents que reforçaran el cos policial.

Recordem que la Policia Local de Mont-roig del Camp té les seves dependències a l’Avinguda Barcelona 11, de Miami Platja i que ofereix servei a tot el municipi les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Amb tot, davant d’una situació de perill immediat cal trucar al 112. Aquest telèfon centralitza les trucades d’urgència i posa en marxa un dispositiu en el que hi intervenen de forma coordinada Mossos d’Esquadra, policies locals, bombers, Protecció Civil, sanitaris i Agents Rurals.

Comparteix aquest article