L’Ajuntament prepara la 2a Gala de l’Esport amb novetats

L’Ajuntament prepara la 2a Gala de l’Esport amb novetats

  • L’esdeveniment, que se celebrarà el 27 de gener al poliesportiu de Miami Platja, reconeixerà els moments rellevants esportius de l’any i servirà per tancar la temporada.

Després que l’any passat es va fer un reconeixement general a tots els esportistes locals i es va posar en valor la riquesa de disciplines esportives del municipi, en aquesta segona edició la gala agafa un nou format en què l’objectiu és reconèixer de forma anual els fets rellevants de l’esport local.

En aquest sentit la II Gala de l’Esport reconeixerà els mèrits del darrer any dels esports en equip i dels individuals, així com altres fets importants que hagin succeït en aquest àmbit els darrers 12 mesos.

A més, hi haurà alguna altra sorpresa que es desvetllarà durant la gala que es celebrarà el diumenge 27 de gener al poliesportiu de Miami Platja. D’altra banda, per tal d’identificar els esportistes empadronats al municipi que no estan vinculats a clubs locals però que han guanyat competicions en les seves disciplines l’ajuntament fa una crida per  tal de poder-los identificar i reconèixer.

Tot plegat en una vetllada en què es convida a tots els clubs, esportistes i familiars a assistir-hi i que vol tornar a ser una de les cites més importants de l’esport al municipi, que a la vegada serveixi per tancar la temporada esportiva local.

 

Comparteix aquest article