L’Ajuntament presenta l’avantprojecte de la plaça Miramar als comerços

L’Ajuntament presenta l’avantprojecte de la plaça Miramar als comerços

  • Es convoca a la ciutadania a conèixer el resultat del procés participatiu, aquest dijous, a les 19h, a la Casa de Cultura

Presentació de l’avantprojecte als comerços de la plaça Miramar

L’Ajuntament es va reunir ahir al vespre amb els comerços de la plaça Miramar i dels carrers del voltant per presentar-los-hi l’avantprojecte de remodelació d’aquest espai. A l’acte hi va assistir l’alcalde Fran Morancho, el regidor de manteniment d’espais públics i via pública Ferran Pellicer i l’arquitecta redactora del projecte, Núria Gassó, a més d’altres tècnics de l’Ajuntament.

La trobada va servir per donar a conèixer la proposta que fa el consistori, un cop recollides les peticions del procés participatiu. Un projecte que va agradar als comerciants tot i que van mostrar la seva preocupació per temes com l’aparcament i les zones de càrrega i descàrrega. En aquest sentit, els assistents van poder donar la seva opinió i proposar les modificacions que consideren més oportunes d’acord amb els seus negocis.

Presentació pública a la ciutadania, aquest dijous

Escoltades les aportacions dels comerços afectats, l’Ajuntament convoca a al ciutadania a assistir a la presentació d’aquest avantprojecte per conèixer també la seva opinió. Per aquest motiu organitza una trobada oberta a tot el veïnat, aquest dijous, a les 19 h, a la Casa de Cultura Agustí Sardà.

Durant l’acte s’explicarà com s’ha traslladat el resultat del procés participatiu a aquest avantprojecte, que vol convertir la plaça en un espai on hi tinguin cabuda tot tipus d’actes populars i que alhora esdevingui centre neuràlgic de la vida social del municipi.

En aquest cas també, el veïnat podrà fer les seves aportacions i valorar el projecte per tal que l’Ajuntament pugui fer les adaptacions que s’estimin oportunes.

Comparteix aquest article