L’Ajuntament publica un butlletí municipal Comunica, especial any Covid19

L’Ajuntament publica un butlletí municipal Comunica, especial any Covid19

  • Coincidint amb el tancament de l’any 2020, s’ha volgut recuperar aquesta publicació pensant especialment amb totes aquelles persones que no tenen accés als mitjans digitals
  • La nova edició es repartirà a totes les llars del municipi els pròxims dies

L’Ajuntament acaba de publicar una nova edició del Comunica, el butlletí d’informació municipal que dóna a conèixer les polítiques i accions desenvolupades pel consistori, i que també s’havia vist afectat per la crisi del coronavirus.

En aquesta ocasió però, i coincidint amb el tancament de l’any 2020, s’ha volgut recuperar pensant especialment amb totes aquelles persones que no tenen accés als mitjans digitals i que també mereixen que la seva administració rendeixi comptes de les accions dutes a terme els darrers mesos.

És per això que, a través d’aquest Comunica especial i més extens, s’explica un dels projectes més importants que l’Ajuntament ha desenvolupat com a conseqüència de l’esclat de la crisi de la Covid-19, com és el Pacte de Municipi i les 68 accions que s’han posat en marxa per donar suport a la ciutadania i als diversos sectors econòmics. Un Comunica que també recull bona part de les accions que es van impulsar des del consistori arran del confinament de tota la població i amb l’objectiu d’estar a l’altura en una situació com aquesta.

Una edició especial que també compta amb informacions relacionades amb alguns dels projectes més importants i estratègics que està desenvolupant l’Ajuntament i que, malgrat la situació que encara estem vivint,  continuen endavant.

Amb l’objectiu de garantir el dret a la informació, aquesta publicació arribarà a les llars del municipi i també estarà disponible als equipaments municipals i principals establiments comercials, els pròxims dies.

Consulta la versió digital: Comunica Desembre 2020

Aquesta és una publicació gratuïta que edita l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. Si algun veí o veïna no l’ha rebuda a casa seva, pot dirigir-se a les OMAC, facilitar les dades de contacte i sol·licitar-ne un exemplar. També es pot posar en contacte amb comunicacio@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article