L’Ajuntament recupera el programa “Cafès amb l’alcalde”

L’Ajuntament recupera el programa “Cafès amb l’alcalde”

Programa Cafès amb l'alcaldeFran Morancho es reunirà de forma periòdica amb els veïns i veïnes del municipi per tractar d’una forma distesa i propera temes d’actualitat local

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, recuperarà aquest 2016 trobades disteses amb grups de ciutadans i ciutadanes interessats en compartir qüestions d’interès del municipi. L’objectiu d’aquestes trobades, que s’inclouen al programa “Cafès amb l’alcalde”, és que veïns i veïnes puguin parlar amb l’alcalde d’una forma propera, distesa i sense els formalismes de la casa consistorial. Es recupera d’aquesta forma una activitat que Morancho ja va dur a terme en el seu anterior mandat (2007-2011).

La principal novetat és que aquestes trobades es duran a terme a les cafeteries del municipi enlloc de l’Ajuntament o les oficines municipals. Un canvi que pretén que sigui l’alcalde el qui s’acosti als ciutadans i no al revés. Al programa “Cafès amb l’alcalde” es tractaran temes d’actualitat local que puguin interessar a diversos veïns i veïnes del municipi. Les trobades  també s’organitzaran amb grups d’interès sobre qüestions específiques i àmbits concrets com associacions culturals i esportives, entitats veïnals, associacions de comerciants, etc. Queden al marge d’aquestes trobades les qüestions personals i puntuals per les quals es pot continuar concretant una reunió al despatx d’alcaldia.

Tots els veïns i veïnes del municipi que vulguin participar al programa “Cafès amb l’alcalde” i compartir una estona amb ell i altres ciutadans poden apuntar-s’hi mitjançant el correu electrònic comunicacio@mont-roig.cat o a través del telèfon 977 83 70 05. Els “Cafès amb l’alcalde” es realitzaran a les 7 de la tarda, de forma periòdica.

Comparteix aquest article