L’Ajuntament recupera la celebració del Carnaval als carrers

L’Ajuntament recupera la celebració del Carnaval als carrers

  • Imatge d’arxiu del Carnaval de Mont-roig.

    Després de l’aixecament de les restriccions i la millora de la situació pandèmica, el consistori, el consell festiu i les colles han acordat tirar endavant les principals activitats.

  • La nova proposta inclou cercaviles i balls de disfresses, sense els concursos de carrosses i comparses.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha decidit recuperar la celebració del Carnaval als carrers, després de l’aixecament de les mesures restrictives de la Covid, anunciades per la Generalitat aquesta setmana i arrel de les converses mantingudes amb el consell festiu de Mont-roig i diverses colles de Miami Platja. En aquest sentit, totes les parts han consensuat tornar a programar els actes més populars, si bé aquests es realitzaran amb algunes modificacions.

Per aquest motiu l’Ajuntament està treballant per ultimar els detalls d’una programació en què es preveu la celebració del ball de parelles, el divendres dia 25 de febrer al poliesportiu de Mont-roig. Pel que fa al dissabte, es celebrarà una cercavila infantil pels carrers de Mont-roig, que acabarà al pavelló amb música i berenar per la canalla. Ja a la nit,  es preveu també una cercavila i festa de disfresses al pavelló.

Pel que fa a Miami Platja, la celebració de carnaval tindrà lloc per l’avinguda de Barcelona, on tothom qui vulgui es podrà sumar a la festa que serà itinerant des de la plaça Tarragona fins arribar al centre comercial l’illa.  En aquest punt, s’oferirà berenar per a la canalla, animació i música per a tothom.

Cal recordar que en aquesta edició, no hi haurà el tradicional concurs de carrosses i comparses, tenint en compte, el temps limitat per preparar-les. En aquest sentit, les colles que igualment vulguin fer carrosses o comparses no caldrà que portin la pròpia música perquè hi haurà xaranga i música mòbil durant les cercaviles.

La programació completa amb el detall de les hores i les activitats es donarà a conèixer els pròxims dies.

 

Comparteix aquest article