L’Ajuntament se suma a la crida de la Creu Roja local per ampliar la xarxa de voluntariat

L’Ajuntament se suma a la crida de la Creu Roja local per ampliar la xarxa de voluntariat

  • L’Assemblea Local de la Creu Roja de Mont-roig del Camp demana voluntaris/àries que vulguin col·laborar en la recollida i repartiment d’aliments, així com suport econòmic per destinar a l’alimentació de les famílies de tot el municipi que més ho necessiten

La crisi sanitària provocada pel coronavirus s’ha convertit ja en un problema social i econòmic que comença a tenir efectes negatius en moltes famílies del municipi. Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i l’Assemblea Local de la Creu Roja de Mont-roig el Camp, que ja treballen conjuntament de forma periòdica per fer arribar ajuda a les persones de tot el municipi que més ho necessiten, han intensificat la col·laboració per poder donar resposta a totes les noves necessitats que estan sorgint. De fet, la Creu Roja està atenent actualment a més de 200 famílies, una xifra que ha anat augmentat els darrers dies i que previsiblement continuarà creixent les pròximes setmanes.

És per aquest motiu que l’Ajuntament se suma a la crida que està fent l’entitat local per aconseguir més suport econòmic i ampliar la xarxa de voluntariat. En aquest sentit, la Creu Roja local ha anunciat que necessita persones que vulguin fer-se voluntaris/àries i col·laborar amb la gestió dels aliments. Els veïns i veïnes de Mont-roig i de Miami Platja que s’inscriguin donaran suport logístic en la recollida d’aliments als supermercats, la gestió i organització segons les necessitats de cada família i el posterior repartiment a domicili.

Les persones que vulguin oferir el seu suport poden enviar un correu electrònic a miguesso@creuroja.org o bé trucar als telèfons 977811117 i 683193924, de dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i inscriure’s. Els responsables de l’entitat, efectuaran posteriorment una entrevista amb les persones per conèixer aspectes com la disponibilitat, opcions de desplaçament i les seves possibilitats per prestar aquesta ajuda.

Aquesta xarxa de voluntariat és compatible i complementària amb la que setmanes enrere va posar en marxa el mateix Ajuntament, de tal manera que el consistori i l’entitat es coordinaran segons les necessitats de cada moment, per tal que qui vulgui oferir ajuda la pugui prestar i qui la necessiti la pugui rebre.

També es pot oferir suport econòmic

D’altra banda, l’entitat també ha fet públic un numero de compte, que correspon a l’Assemblea Local de Mont-roig del Camp, a través del qual qui vulgui pot fer donacions i oferir així suport econòmic per poder donar resposta a l’increment de despesa en alimentació que ja s’està començant a produir aquests dies. L’import de la donació és lliure, per la qual cosa, des de l’entitat remarquen que qualsevol tipus d’aportació és benvinguda.

Els telèfons de la Creu Roja local atendran les consultes sobre les donacions econòmiques o qualsevol altre d’ajuda o suport que els veïns i veïnes vulguin fer arribar a l’entitat.

Comparteix aquest article