L’Ajuntament se suma un any més a la iniciativa l’Hora del Planeta, contra l’escalfament global

L’Ajuntament se suma un any més a la iniciativa l’Hora del Planeta, contra l’escalfament global

  • De la mateixa manera que en edicions anteriors, aquest dissabte 28 de març s’apagarà la il·luminació d’alguns dels edificis i punts singulars del municipi durant una hora, en el marc d’aquesta campanya mundial de sensibilització ambiental
  • S’anima també a tot el veïnat a apagar les llums de casa i emetre un missatge amb llanternes des de les finestres i balcons

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha adherit de nou a la iniciativa mundial de  l’Hora del Planeta i apagarà dissabte 28 de març, de 20.30 a 21.30 h la il·luminació de diversos punts singulars del municipi. Es tracta de l’Església de Sant Miquel Arcàngel, el campanar de l’Església Vella, l’Ermita de la Mare de Déu de la Roca, el Torreó de Miami Platja i les lletres de la rotonda de la urbanització Costa Zèfir.

L’Hora del Planeta, promoguda pel Fons Mundial per a la Naturalesa (WWF), va néixer fa més d’una dècada a Sydney com a gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic i avui ja suma milions de participants d’arreu del món.

Apagar les llums de casa també i sortir als balcons i finestres

Aquest any, davant la crisi sanitària mundial que estem patint, el WWF ha proposat que tanquem les llums de casa i sortim als balcons i finestres a llençar un missatge amb codi Morse utilitzant la llanterna del mòbil o una convencional que es tingui a casa.

En aquests moments, les finestres i balcons s’han convertit en un símbol d’unió en aquesta lluita contra el coronavirus i, es per això, que el WWF es vol sumar a aquest moviment duent a terme aquesta acció simbòlica amb l’objectiu que tothom es pugui unir a la iniciativa des de casa.

Si voleu unir-vos a aquesta acció, trobareu moltes aplicacions a la Play Store i a l’Apple Store que podreu descarregar i que us permetran emetre aquest missatge en Morse utilitzant la llanterna del vostre dispositiu mòbil. També hi ha aplicacions per aprendre a utilitzar el llenguatge Morse i poder donar el missatge amb una llanterna tradicional.

Trobareu informació de les aplicacions per poder enviar aquest missatge en el següent enllaç: https://www.horadelplaneta.es/morse-la-naturaleza-desde-las-ventanas-mensaje-esperanza-la-hora-del-planeta/

Per tant, el 28 de març a les 20.30 h envia amb llum aquest missatge al món:

APAGA LA LLUM,  TOT ANIRÀ BÉ

.- .–. .- –. .- / .-.. .- / .-.. ..- –.. / – — -.. — / .. .-. / -… .. . -. .-.-.

Comparteix aquest article