L’Ajuntament torna a organitzar el Concurs de Pessebres amb algunes novetats

L’Ajuntament torna a organitzar el Concurs de Pessebres amb algunes novetats

  • S’adapta el format del certamen a causa de la Covid19 i els participants hauran d’enviar un vídeo presentant i explicant les seves creacions

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp torna a convocar el tradicional concurs de pessebres. El concurs incorpora un canvi important en la seva organització, ja que davant de les restriccions imposades per la COVID’19, la regidoria de Cultura ha apostat per un format digital, així es compleixen les mesures de seguretat i es pot continuar desenvolupant el concurs nadalenc arrelat al municipi.

Les persones participants hauran de gravar un petit vídeo, de màxim 2 minuts, presentant el seu pessebre, explicant com l’han construït, amb quins materials i destacant aquells aspectes que el fan singular. Així el jurat, en comptes de passar casa per casa, podrà visionar els vídeos dels pessebres i deliberar per atorgar els premis.

Les categories i els premis continuen en la mateixa línia que en les edicions anteriors, així s’hi pot presentar qualsevol persona, família o entitat del municipi que construeixi un pessebre. Les categories i premis són les següents:

  • FAMILIAR: (pessebres construïts per persones majors de 18 anys)

Originalitat: 150,00€

Artístic: 150,00€

Elaboració: 150,00€

Accèssit: 125,00€

  • INFANTIL: (pessebres construïts per infants fins a 7 anys)

Primer premi: 100,00€

Accèssit: 75,00€

  • PREJUVENIL (pessebres construïts per infants de 8 a 12 anys)

Primer premi: 100,00€

Accèssit: 75,00€

  • JUVENIL: (pessebres construïts per joves de 13 a 17 anys)

Primer premi: 125,00€

Accèssit: 100,00€

El període d’inscripcions s’obre demà, 1 de desembre, i s’allargarà fins al dia 20 de desembre. Les inscripcions s’han de formalitzar, amb cita prèvia, a les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania (OMAC) o a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp. La gravació dels vídeos s’ha d’enviar al correu electrònic del Departament de Cultura (cultura@mont-roig.cat).

Podeu consultar les bases en el següent PDF: Bases Concurs de Pessebres

Comparteix aquest article