L’Ajuntament torna a posar en marxa les trucades de suport a la gent gran

L’Ajuntament torna a posar en marxa les trucades de suport a la gent gran

  • Coincidint amb les festes de Nadal,  s’ha tornat a contactar amb les persones de més de 65 anys del municipi per interessar-se sobre la seva situació actual i desitjar-los unes bones festes

Després de la bona acollida que va tenir el programa de suport i acompanyament a les persones grans del municipi durant el primer confinament, l’ajuntament ha tornat a repetir l’experiència i s’ha tornat a posar amb contacte amb totes les persones majors de 65 anys, coincidint amb la proximitat de les festes nadalenques. S’han atès un total de 1628 persones, la resposta de les quals ha estat d’agraïment cap a la trucada rebuda.

Tot plegat amb l’objectiu de detectar persones grans amb situació de soledat o vulnerabilitat greu, conèixer com estan vivint la nova realitat provocada per la pandèmia, les seves necessitats, així com poder-los oferir acompanyament telefònic i felicitar el Nadal.

Malgrat que el confinament domiciliari no és obligatori, es segueix instant a les persones grans, un col·lectiu de risc davant el virus, a ser molt estrictes respecte les mesures de seguretat per prevenir el coronavirus. Així doncs, amb les trucades s’ha aprofitat per recordar les normatives vigents en matèria de prevenció i en especial durant les festes nadalenques. Unes mesures que asseguren que tenen cura de seguir-les, assegurant que passaran les festes sols o amb la seva bombolla de convivència habitual.

Comparteix aquest article