L’Ajuntament vol implicar al veïnat en la revitalització del nucli antic

L’Ajuntament vol implicar al veïnat en la revitalització del nucli antic

  • Ha creat una comissió especial per tractar qüestions específiques d’aquest àmbit com la mobilitat, les activitats comercials, festives i culturals o l’urbanisme
  • La comissió s’obre a la participació ciutadana el pròxim 30 de gener

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb l’objectiu de fer front a totes les singularitats del nucli antic en àmbits com l’urbanisme, les activitats comercials i altres aspectes de la vida associativa i cultural, ha creat una comissió especial en un primer terme formada per tècnics municipals de diverses àrees. Aquesta comissió busca revitalitzar aquest espai emblemàtic del municipi.

Després d’algunes sessions de treball intern, la comissió s’obrirà a la participació ciutadana el pròxim dimecres 30 de gener. Per aquest motiu, l’Ajuntament fa una crida als veïns i veïnes de la zona a prendre part en aquest fòrum de debat, en què també estan convidats els portaveus dels diversos grups municipals representats a l’Ajuntament.

La sessió tindrà lloc a les 7 de la tarda a la Casa de Cultura Agustí Sardà i servirà per consensuar solucions sobre diverses qüestions com la mobilitat i aparcaments, el patrimoni, la dinamització comercial, la gestió urbanística i les activitats festives i culturals.

La finalitat, per tant, d’aquesta comissió és decidir entre tots com revitalitzar el centre històric de Mont-roig i donar-li més vida.

Comparteix aquest article