L’alcalde es reuneix amb la ministra Ribera per demanar-li solucions davant la regressió de la costa

L’alcalde es reuneix amb la ministra Ribera per demanar-li solucions davant la regressió de la costa

  • La directora General de la Costa ha confirmat que el mes de març està previst que comencin les obres del Passeig de les Cales

L’alcalde Fran Morancho amb la ministra Ribera

L’alcalde Fran Morancho s’ha reunit avui amb la Ministra per la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, Teresa Ribera, a qui ha traslladat el neguit local per la regressió de la costa. Morancho li ha demanat que s’estudiïn solucions específiques per aturar el retrocés i protegir la primera línia, més enllà de l’aportació de sorra que es fa periòdicament i que no acaba de solucionar el problema de forma integral i permanent. Ribera s’ha mostrat receptiva a la petició i s’ha compromès a estudiar la problemàtica i a aportar solucions en aquest sentit.

La petició de l’alcalde ha tingut lloc en el marc d’una trobada, duta a terme a Tarragona, on la ministra i vicepresidenta 4a del govern espanyol s’ha reunit amb quatre alcaldes del Camp de Tarragona per tractar temes d’importància al territori relacionats amb el seu àmbit competencial. A la reunió hi han assistit també la directora General de la Costa i el Mar, Ana María Oñoro; el subdelegat del govern a Tarragona, Santi Castellà i els alcaldes de La Canonja, Roc Muñoz; El Vendrell, Kenneth Martínez i el de Constantí, Óscar Sánchez.

Per altra banda, la directora General de la Costa ha confirmat a l’alcalde que el mes de març està previst que comencin les obres del Passeig de les Cales, amb la intenció de tenir-les acabades a l’octubre. Uns terminis ajustats relacionats amb la justificació dels fons europeus, que finançaran l’actuació, i que requereix que estiguin enllestides després de l’estiu. Recordem que les obres, llargament reivindicades per l’Ajuntament, tenen un cost de licitació d’11 milions d’euros.

 

Durant la trobada que ha comptat amb quatre alcaldes del Camp de Tarragona s’han tractat temes d’importància al territori

Comparteix aquest article