L’Alcalde es reuneix amb representants del Club Mont-roig per resoldre dubtes sobre la instal·lació de Lotte Energy Materials al municipi

L’Alcalde es reuneix amb representants del Club Mont-roig per resoldre dubtes sobre la instal·lació de Lotte Energy Materials al municipi

  • Morancho ha respost a la petició d’informació d’aquesta entitat i ha donat resposta a les qüestions que més els preocupen com la gestió de l’aigua, els sorolls, la distància fins a les cases o l’impacte ambiental, entre d’altres

Reunió entre l’Ajuntament i representants de l’associació de veïns de Club Mont-roig

L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho i representants de la junta de veïns del Club Mont-roig s’han reunit aquest dimarts al vespre per resoldre dubtes sobre la instal·lació de l’empresa coreana Lotte Energy Materials al municipi.

La trobada s’ha dut a terme després que l’entitat veïnal sol·licités públicament, i en el transcurs de la presentació de l’empresa coreana del dia 23 d’octubre al poliesportiu de Mont-roig, una reunió per informar-se sobre el projecte. Un compromís que l’alcalde va adquirir aquella mateixa nit i que s’ha materialitzat aquesta setmana.

A la reunió, encapçalada pel president de l’associació de veïns de Club Mont-roig, Francisco Chamizo, acompanyat d’altres membres de l’entitat; també hi ha assistit la regidora l’Impuls Econòmic Yolanda Pérez, el vicepresident de Nostraigua Vicente Pérez, el regidor d’Hisenda Jordi Alemany, així com els gerents de les empreses municipals i personal tècnic de l’Ajuntament.

Les qüestions que més preocupen als veïns

A través d’aquesta trobada s’han resolt alguns del dubtes que l’entitat veïnal havia plantejat a l’Ajuntament, especialment aquelles qüestions que més els preocupen. Entre aquestes està l’abastament d’aigua, la possible contaminació de les fàbriques, les distància i ubicació fins a les cases, el grau de perillositat dels components a fabricar, així com aspectes d’impacte ambiental.

Durant la trobada, l’entitat ha reclamat que es tinguin en compte als veïns i veïnes d’aquest nucli de població en la redacció del planejament i modificacions del pla parcial, per tal que l’impacte, ja sigui visual, de soroll o de distància…. es minimitzi.

Per la seva banda, l’Ajuntament, que ha recordat els beneficis generals que aquest projecte industrial pot aportar a tota la població, ha remarcat que s’intentarà que l’afectació cap als veïns d’aquesta zona sigui la mínima possible. També ha recalcat que el consistori ha estat transparent en tot moment, oferint la informació que ha estat al seu abast i ha deixat la porta oberta a futures reunions o trobades quan siguin necessàries.

 

Comparteix aquest article