L’àrea de Cultura juntament amb les biblioteques ofereixen una programació especial online

L’àrea de Cultura juntament amb les biblioteques ofereixen una programació especial online

  • Les propostes s’oferiran a través de l’APP de l’Ajuntament, a les persones subscrites al canal Cultura, i a través del Facebook de les biblioteques

En aquests dies de confinament, són moltes les iniciatives que a través de les xarxes socials ens conviden a gaudir de la cultura, des d’artistes que ofereixen repertoris en directe a través de les seves xarxes socials, fins a institucions que posen a disposició del públic espectacles teatrals i musicals, com el Gran Teatre del Liceu.

En aquest sentit, l’àrea de cultura de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha estat treballant els darrers dies per poder oferir als veïns i veïnes una selecció d’aquestes propostes, tant per públic familiar com adult, amb l’objectiu que la cultura sigui un bàlsam en aquests dies de confinament.

De forma coordinada, les biblioteques municipals aniran recomanant lectures i activitats culturals tant per als més grans com per als més petits de casa. En aquest context, aquest passat cap de setmana, en el marc de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, ja van convidar a tothom a recitar els seus poemes. Gràcies als Clubs de Lectura, Els Amics de la Poesia i a tota la gent que hi va participar en aquesta iniciativa, la xarxa es va omplir de poemes amb l’etiqueta #DMP2020.

Recomanacions a través del canal Cultura de l’APP de l’Ajuntament i el Facebook de les biblioteques

Després d’aquesta primera iniciativa s’han programat més activitats per als pròxims dies que es canalitzaran a través de l’aplicació mòbil Mont-roig Miami Participa i el Facebook de les biblioteques Joan Miró i Miramar. Les persones interessades poden descarregar-le l’APP i subscriure’s al canal Cultura, així com fer-se seguidors del Facebook de les biblioteques.

Entre les propostes programades destaquen les recomanacions per visitar els webs de diferents museus de Catalunya, com ara el MACBA, el CCCB o el Museu Marítim de Barcelona, que ofereixen els continguts dels seus portals digitals. D’altra banda, el Gran Teatre del Liceu publica online alguns dels èxits de les darreres temporades sota el lema #ElLiceuaCasa. Gràcies a la col·laboració amb el Teatro Real, gran part d’aquest contingut estarà disponible a la plataforma My Opera Player,  que permet accedir a una àmplia videoteca d’òpera, dansa i concerts de teatres d’arreu del món. A més a més, també es proposaran lectures de llibres i altres iniciatives per fomentar la lectura.

Comparteix aquest article