L’Associació Cultural Mitjanit entrega material escolar a les AMPES

L’Associació Cultural Mitjanit entrega material escolar a les AMPES

Entrega material escolar Associació Mitjanit a AMPES

Entrega material escolar Associació Mitjanit a AMPES

La recaptació procedeix del photocall solidari organitzat durant el Festival Mar Musik

Les oficines municipals de Miami Platja van acollir ahir a la tarda l’entrega de material escolar de l’Associació Cultural Mitjanit a les Associacions de Mares i Pares dels 4 centres educatius del municipi. L’entitat va recaptar més de 350 euros al photocall solidari que va organitzar en el marc del Festival Mar Musik, celebrat durant la Festa Major de Sant Jaume de Miami Platja. Un photocall, que per altra banda, va estar patrocinat per empreses del municipi.

L’Associació Mitjanit es va posar en contacte amb el regidor d’Educació i Serveis Socials Enrique López per oferir la seva col·laboració i des del consistori es va proposar destinar la recaptació a material escolar.

Les AMPES de les Escoles Marcel·lí Esquius, Joan Miró, Mare de Déu de la Roca i Antoni Ballester van voler agrair a l’Associació Mitjanit la seva iniciativa i aportació i es van emplaçar a seguir col·laborant.

De fet, aquest és el segon any que l’Associació Cultural Mitjanit aprofita el photocall del Festival Mar Musik per destinar-lo a fins solidaris. D’altra banda, fa 4 anys, des de l’entitat també es van poder recaptar diners per comprar 2 ordinadors per les escoles.

Comparteix aquest article