L’encesa de l’arbre i les llums nadalenques donarà el tret de sortida als actes de Nadal els dies 2 i 3 de desembre

L’encesa de l’arbre i les llums nadalenques donarà el tret de sortida als actes de Nadal els dies 2 i 3 de desembre

  • A Mont-roig, l’encesa tindrà lloc el divendres a la tarda a la Plaça Miramar i l’encesa a Miami Platja es farà el dissabte a la Plaça Tarragona. En tots dos actes s’han programat diverses actuacions i s’oferirà xocolata calenta per a tothom

L’encesa dels arbres de Nadal i la il·luminació nadalenca donarà el tret de sortida als actes de Nadal al municipi. En concret, les enceses tindran lloc el divendres 2 de desembre a Mont-roig i l’endemà, el dissabte 3 a Miami Platja. Des de l’Ajuntament, com sempre, s’ha preparat una sèrie d’activitats durant aquesta jornada que representa l’inici de l’activitat nadalenca que es viurà en les pròximes setmanes amb intensitat.

A Mont-roig, el punt de trobada serà la Plaça Miramar a partir de les set de la tarda, hora prevista per l’encesa de l’arbre i la il·luminació de Nadal. L’acte comptarà amb una actuació dels infants de l’Escola de Música Baptista Nogués i l’actuació musical del Duet Yas. En finalitzar l’acte hi haurà xocolata calenta per a tothom.

Els actes del primer cap de setmana de les festes de Nadal continuaran el diumenge 4 de desembre,  de 10 a 14 h, a la Plaça Miramar amb una trobada nadalenca d’artistes que permetrà a tots els interessats/es aconseguir  un regal únic i original per Nadal. Aquest mercat l’organitza el Mercat d’artistes.

A Miami Platja, de nou, l’arbre estarà situat a la Plaça Tarragona, on s’encendrà a les set de la tarda. L’acte comptarà amb l’exhibició del Club de Rítmica de Miami Platja i l’actuació del cantant Rodrigo Blanco. En finalitzar hi haurà xocolata calenta per a tothom. Els més petits es podran fer una foto al Jardí dels tions que estarà situat al costat de l’Oficina de Turisme. A Miami Platja, el dissabte 3 i el diumenge 4 de desembre se celebrarà a la plaça Tarragona el Mercat de Nadal on diverses parades d’artesania i comerços locals oferiran tota mena de productes nadalencs. També hi haurà un inflable per als més petits i diverses actuacions.

Aquesta encesa dels dos arbres de Nadal i la il·luminació nadalenca donaran el tret de sortida a una programació festiva que es donarà a conèixer en els propers dies a través de les xarxes socials, la web de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i amb el fulletó que es distribuirà per tot el municipi.

Comparteix aquest article