L’equip de govern de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es reuneix telemàticament per avaluar la situació actual i planificar l’adaptació dels serveis públics

L’equip de govern de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es reuneix telemàticament per avaluar la situació actual i planificar l’adaptació dels serveis públics

  • De moment no es tenen notícies de què s’hagi declarat cap cas de coronavirus al municipi

Els membres de l’equip de govern i personal de l’Ajuntament en la videoconferència d’aquest diumenge al matí

L’equip de govern de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp s’ha reunit aquest diumenge al matí per videoconferència amb l’objectiu d’analitzar en quina situació es troba la població davant la pandèmia del covid-19 i planificar de quina manera s’adaptaran els serveis públics a les circumstàncies actuals.

En aquest sentit, cal dir que de moment no es té constància que s’hagi declarat cap cas de coronavirus al municipi. Tot i això, durant la reunió s’ha posat èmfasi en la necessitat de continuar informant la ciutadania de la importància d’extremar la prevenció, de protegir-se, d’estar alerta i d’evitar els contactes socials.

En aquesta trobada, que també ha servit per avançar cap a una nova forma de treballar telemàtica i comprovar la possibilitat que ofereixen les noves tecnologies, s’han posat les bases per poder ordenar la participació de l’Ajuntament, l’administració més pròxima a la ciutadania, en la gestió de la crisi del covid-19.  Amb aquest objectiu s’ha tractat de quina forma s’han de coordinar els caps de tots els departaments per determinar els serveis que s’han de prestar perquè son essencials i aquells que es poden reorganitzar per donar resposta a la nova realitat social.

És per això que demà dilluns, l’alcalde Fran Morancho emetrà un decret amb els serveis mínims que es prestaran des de l’Ajuntament i definirà com la resta de serveis s’adaptaran a la situació actual. Paral·lelament dictarà un ban per difondre entre la ciutadania com els veïns i veïnes del municipi s’han d’adaptar a les mesures que el govern espanyol ha pres les darreres hores.

La prioritat en aquesta gestió pública continua sent la prevenció, per aquest motiu, se seguiran emetent comunicats, siguin de recomanacions, mesures adoptades o altra informació que es consideri important per tal que tota la ciutadania estigui informada. Per aquest motiu, en les pròximes hores,  es farà un reforç amb altres sistemes de comunicació per vies telefòniques o a peu de carrer, que se sumaran als canals habituals oberts, com el portal web i les xarxes socials.

Comparteix aquest article