Les biblioteques acosten els mites grecs als més petits

Les biblioteques acosten els mites grecs als més petits

  • Es retransmetran contes cada dimecres a la tarda a través de les xarxes socials

Les biblioteques municipals Joan Miró i Miramar realitzaran, durant el mes de febrer, un cicle d’activitats dedicat a la mitologia grega. L’objectiu de les biblioteques es acostar la mitologia grega als nens i nenes a través de contes protagonitzats per déus i deesses, éssers amb un sol ull i amb poders extraordinaris.

Els contes es retransmetran cada dimecres a la tarda a través de les xarxes socials de les biblioteques. El cicle s’iniciarà el dia 3 de febrer amb el mite de Prometeu, el dia 11 el mite es dedicarà a la capsa de Pandora, el dia 17 de febrer es podrà escoltar el conte sobre Eco i Narcís i el dia 24 de febrer el mite que s’explicarà serà el del Rei Mides. Per finalitzar el cicle, el dia 3 de març es tractarà el mite d’Aracne.

Per fomentar la participació dels infants en aquesta activitat al finalitzar cada conte els nens i nenes podran participar en un joc de preguntes, el Kahoot, a través dels comptes de Facebook i Twitter de les biblioteques.

Les biblioteques continuen amb les seves activitats habituals

A més a més del cicle sobre la mitologia grega el servei de biblioteques continua amb la seva programació habitual. Els clubs de lectura es realitzen a través de la plataforma zoom. Així, el dia 19 de febrer el club de lectura Miramar comentarà el llibre Austerlitz de W.G.Sebald i el dia 22 de febrer el club de lectura Joan Miró treballarà la novel·la Les bicicletes de l’Habana de Jaume Benavente.

Amb motiu de la festa de carnaval les biblioteques han programat l’activitat O tots o ningú! amb Loli Beltran Mateu de l’Agenda dels més petits. La Loli oferirà un conte i un taller de mascaretes reciclades el dia 11 de febrer, que es podrà veure a través de les xarxes de les biblioteques.

Comparteix aquest article