Les biblioteques Joan Miró de Mont-roig i la Miramar de Miami Platja enceten la quarta edició del repte #12mesos12llibres

Les biblioteques Joan Miró de Mont-roig i la Miramar de Miami Platja enceten la quarta edició del repte #12mesos12llibres

Cartell 12 mesos 12 llibre.

  • Aquesta campanya té com a objectiu el foment de la lectura i la seva difusió a través de les xarxes socials.

Les biblioteques municipals Joan Miró de Mont-roig i Miramar de Miami Platja han impulsat de nou la campanya de divulgació i de difusió de la lectura #12mesos12llibres, que enguany serà el quart any que es porta  a terme. Aquest repte consisteix en animar als lectors de totes les edats a llegir un llibre mensualment i publicar la foto de la coberta o un comentari  a les xarxes socials Facebook, Twitter i Instagram, correctament etiquetades amb les següents etiquetes   #12mesos12llibres, #BibliotecaJoanMiró o bé #BibliotecaMiramar i el #mesiany (#gener22, #febrer22, etc)
Amb totes aquestes etiquetes serà molt més fàcil seguir cada concursant. Les persones que completin el repte entraran en un sorteig d’un obsequi.

En l’edició de l’any passat, la tercera, van començar el repte un total de 16 participants entre les dues biblioteques.  Entre tots aquells que van finalitzar el repte el sorteig dels obsequis ha estat per les següents persones:  de la Biblioteca Joan Miró, la guanyadora ha estat Rosa Pàmies; de la Biblioteca Miramar, la guanyadora ha estat Raquel Albesa i en la modalitat infantil Àlex De Gea Callau ha estat el guanyador.

 

 

Comparteix aquest article