Les biblioteques Joan Miró i Miramar celebren 35 i 20 anys de bones lectures

Les biblioteques Joan Miró i Miramar celebren 35 i 20 anys de bones lectures

  • Cartell aniversari biblioteques municipals

    Coincidint amb la diada de Sant Jordi, els equipaments municipals organitzen diverses activitats dirigides al públic infantil i als adults

Les biblioteques municipals de Mont-roig del Camp celebren aquest any el 35è aniversari de l’obertura de la Joan Miró de Mont-roig (20 d’abril 1988) i els 20 anys de la Biblioteca Miramar de Miami Platja (23 abril 2003). Durant aquests anys s’han convertit servei cabdal per al municipi, pilar fonamental en el desenvolupament de les polítiques culturals i esdevenint un espai on les ciutadanes i els ciutadans poden accedir a la cultura i al coneixement d’una manera lliure i en igualtat de condicions.

Per celebrar aquesta efemèride, s’han programat activitats per tot l’any, convertint la setmana de Sant Jordi en un dels seus moments de màxima celebració. Per al públic adult, s’han organitzat dues sessions de contes per adults, avui dilluns 17 a la Biblioteca Joan Miró, a càrrec d’Assumpta Mercader, i demà dimarts 18 a la Biblioteca Miramar, amb Karme González. El 21 d’abril, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Mont-rogencs, l’escriptor Josep Gironès presentarà els seus dos últims llibres: Terres de l’Ebre: 15 rutes de senderisme per a persones grans i actives i El Camp de Tarragona: 15 rutes de senderisme per a persones grans i actives.

Per als més petits, tindrem dos contes i un taller de Sant Jordi el dimecres 18 a la Biblioteca Joan Miró i el 20 d’abril a la Biblioteca Miramar. El dimecres 19 d’abril, tota la família podrà gaudir a la Biblioteca Joan Miró de l’actuació musical del conjunt instrumental, coral i grupet de violins de l’Escola de Música Baptista Nogués.

El dia de Sant Jordi, al Parc Maria Martori de Mont-roig i a la Plaça Tarragona de Miami Platja, durant el matí es lliuraran els premis del concurs de punts de llibre i Super lectors de les biblioteques Joan Miró i Miramar. Seguidament, tindrà lloc l’espectacle infantil Sant Jordi i altres contes de món, a càrrec de Sense drama Teatre a Mont-roig i Sons de faules, a càrrec de La Botzina a Miami Platja.

Per celebrar aquesta efemèride, des de les biblioteques s’ha fet un tote bag amb la imatge de l’aniversari per regalar als usuaris i usuàries.

 

Comparteix aquest article