Les biblioteques Joan Miró i Miramar celebren Sant Jordi amb presentacions d’autors i autores locals

Les biblioteques Joan Miró i Miramar celebren Sant Jordi amb presentacions d’autors i autores locals

  • Les inscripcions per participar a les presentacions, que es faran a través de la plataforma Zoom, es poden fer enviant un correu a biblioteca@mont-roig.cat.

Les biblioteques Joan Miró i Miramar celebren la diada de Sant Jordi d’aquest any amb la programació de diverses presentacions virtuals. L’objectiu es donar a conèixer les últimes obres publicades pels escriptors i escriptores del municipi.

Així, les presentacions començaran aquest dijous 8 d’abril amb l’escriptora mont-rogenca Rosa Pàmies Ollé que parlarà de la seva darrera novel·la “La mà del destí”, una obra farcida d’històries paral·leles, aventures, amors d’enveges i de gelosies que transcorren durant l’època de la ruta dels esclaus.

Per la seva banda, l’autora local Joaquima Nolla Gasulla presentarà, el dijous 15 d’abril, “Dones del barri” i “Un fil per estirar” dues novel·les on, a través d’històries quotidianes, es podrà reflexionar sobre el trencaclosques de la vida. Unes històries on les dones són les protagonistes.

Finalment el 22 d’abril, l’historiador i escriptor Jaume Borràs Galceran, presentarà “Lo Carrasclet. Crònica d’un irreductible 1687-1743”, obra que descobreix la figura de Pere Joan Barceló i Anguera, conegut com a Carrasclet, en la seva lluita contra l’absolutisme de Felip V, un personatge amb una gran potència històrica i alhora molt desconegut.

Totes les presentacions seran a les 18.30 h de la tarda a través de la plataforma Zoom. Per assistir-hi cal enviar un correu a  biblioteca@mont-roig.cat.

Comparteix aquest article