Les deixalleries municipals amplien el seu horari a partir de la setmana vinent

Les deixalleries municipals amplien el seu horari a partir de la setmana vinent

  • Des del dilluns dia 22 de juny i fins al diumenge 6 de setembre, les dues deixalleries romandran obertes de forma simultània
  • El nou horari d’estiu serà de dilluns a divendres, de 9 a 12.45 h i de 16 a 19 h; i dissabtes de 9 a 12.45 h

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp amplia l’horari de les deixalleries municipals a partir del dilluns 22 de juny i obrirà els dos equipaments de forma simultània. L’objectiu és potenciar l’ús d’aquest servei i facilitar una recollida de qualitat, en el marc del pla de millora de la gestió dels residus engegat per la regidoria de Residus, Transició energètica i Ecològica que contemplarà diverses accions, els pròxims mesos.

És per això, doncs, que les deixalleries de Mont-roig i Miami Platja romandran obertes, en l’horari d’estiu, de dilluns a divendres de 9 a 12.45 h i de 16 a 19 h. Els dissabtes obriran de 9 a 12.45 h.  Aquest horari estarà vigent fins al diumenge 6 de setembre i de moment continuaran aplicant-se diverses mesures de prevenció i seguretat per evitar la propagació de la Covid-19, d’acord amb les instruccions provinents de les autoritats sanitàries.

Així, tant els treballadors com els usuaris de les deixalleries hauran de seguir unes pautes a l’hora d’utilitzar i accedir a les instal·lacions, per tal d’evitar l’afecció i propagació del virus, així com per protegir el personal i els usuaris de les instal·lacions. En aquest sentit només es permetrà un usuari a l’interior de cada recinte i se seguiran aplicant-se una sèrie de mesures de protecció com l’ús de mascaretes i guants, el rentat de mans freqüent amb gel hidroalcohòlic i/o sabó i la desinfecció diària de totes les dependències, superfícies i elements en contacte amb les mans, així com la obligació de mantenir la distància de seguretat de 2 metres amb altres persones.

 

 

Comparteix aquest article