Les festes de Carnaval tornaran a omplir els carrers de Mont-roig i Miami Platja de disfresses, confeti i molta diversió

Les festes de Carnaval tornaran a omplir els carrers de Mont-roig i Miami Platja de disfresses, confeti i molta diversió

  • La celebració tindrà lloc els dies 21 i 22 de febrer amb els balls i les rues de lluïment i finalitza el dia 25 amb una sardinada popular

Mont-roig i Miami Platja celebraran els dies 21, 22 i 25 de febrer els actes de Carnaval.  La celebració comptarà enguany amb algunes novetats pensades per millorar l’organització de tota la festa.

Tot i que inicialment s’havia previst que el Ball de Parelles es faria al Casal de Joves K1, finalment es durà a terme al poliesportiu municipal perquè l’aforament s’ha superat. Per participar-hi cal inscriure’s fins al 19 de febrer, enviant un correu a festes@mont-roig.cat o bé trucant al 977 172 706.

També es demana, que les colles que participen a la rua infantil de dissabte de Mont-roig, s’inscriguin per tal de poder organitzar millor aquesta rua.

Per altra banda, a Miami Platja la novetat d’aquesta edició és que el Miamodromo farà parada a l’avinguda de Barcelona, a l’alçada del Centre Comercial l’Illa. A més, un cop fetes les exhibicions de totes les colles participants, al mateix lloc, tothom podrà gaudir d’una estona de ball amb la millor música de tots els temps.

A més, s’han ajustat els horaris de la rua de Miami Platja per tal que tota la festa flueixi, de tal manera que un cop els participants arribin al poliesportiu puguin ja sopar i seguidament comenci el ball.

Les rues del lluïment de dissabte, l’acte més esperat

La programació començarà divendres 21 de febrer, amb el ball infantil de disfresses, que tindrà lloc al poliesportiu municipal de Miami Platja, a dos quarts de 6 de la tarda. També pels més petits, dissabte a la tarda a Mont-roig, tindrà lloc la rua dels nens i nenes i en arribar al poliesportiu el ball infantil.

Les rues de lluïment s’iniciaran a dos quarts de vuit del vespre a Miami Platja i a dos quarts d’onze de la nit a Mont-roig. En el transcurs dels balls de disfresses es donaran a conèixer els guanyadors/es dels concursos de comparses i carrosses.

La programació de Carnaval finalitzarà el dimarts 25 de febrer amb una sardinada popular a l’aparcament de la Casa de Cultura.

Inscripcions obertes per participar en el concurs de Carrosses i Comparses

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp organitza, de nou, el concurs de Carrosses i Comparses en el marc de les festes de Carnaval. S’estableixen de nou, diversos premis, 300, 200 i 100 euros per les colles que guanyin el 1r, 2n, i 3r premi de carrossa i 200, 150 i 50 euros per les colles que guanyin les tres primeres posicions de la categoria de comparsa. A més, totes les colles inscrites que participin en el concurs i que no rebin cap premi seran obsequiades amb un pernil.

El període d’inscripció al concurs finalitza el 19 de febrer. Les inscripcions es poden fer a les Oficines Municipals d’Atenció Ciutadana en horari de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres. I també a través d’aquest enllaç de la Seu Electrònica.

Els jurats valoraran elements com la coreografia, la bellesa de la disfressa i l’originalitat en el cas de les comparses, així com la dificultat de l’elaboració i els acabats del vehicle en el cas de les carrosses.

Consulteu les Bases reguladores del Concurs de la Rua de Carnaval 2020

Cartell Carnaval Mont-roig

Cartell de Carnaval de Miami Platja

Comparteix aquest article