Les Festes de Sant Jaume de Miami Platja se celebraran del 19 al 28 de juliol

Les Festes de Sant Jaume de Miami Platja se celebraran del 19 al 28 de juliol

  • La Festa de l’Avinguda de Barcelona, concerts, vaquetes, entitats i la 3a edició del Miami Remember’s Festival encapçalaran la programació

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp, a través de la regidoria de Festes, està enllestint la programació de les Festes de Sant Jaume de Miami Platja, que enguany tindran lloc del 19 al 28 de juliol, i del qual ben aviat es donarà a conèixer el programa complet.

L’Avinguda de Barcelona serà un any més un dels punts claus d’aquesta programació, on en diferents punts del seu recorregut, el dissabte dia 20, es podrà gaudir de diferents activitats i espectacles per a tots els gustos i edats. La plaça de Tarragona també serà l’escenari de les principals actuacions, per on passaran grups, orquestres i dj’s.

Enguany, el Miami Remember’s Festival, que es farà al pati de l’Escola Joan Miró, arriba a la tercera edició i es realitzarà el dissabte 27 de juliol a partir de les 22.30h. En aquesta ocasió, els artistes destacats que hi participaran són Los Manolos, la cantant Rebeca i Paco Pil, a més dels dj’s ASH i Moncho. Les entrades anticipades ja es poden adquirir a la web www.miamifestival.es.

Les entitats del municipi també hi participaran en aquestes festes col·laborant en exhibicions de ball, competicions esportives, festes per a la gent gran i amb mostres d’habilitats.

Ben aviat podreu descobrir amb detall tota la programació de les festes d’estiu de Miami Platja per aquest 2024.

 

Comparteix aquest article