Les inscripcions per al transport escolar comencen dilluns 17 de juny

Les inscripcions per al transport escolar comencen dilluns 17 de juny

L’Ajuntament i el Consell Comarcal del Baix Camp ofereixen el transport escolar

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp  i el Consell Comarcal del Baix Camp gestionen el servei de transport escolar  amb l’objectiu de facilitar l’accés dels alumnes als centres públics existents al terme municipal, ateses les especials característiques de dispersió de l’assentament i la trama urbana de la població.

El període d’inscripcions comença aquest dilluns 17 de juny i finalitzarà el dia 31 de juliol. L’admissió d’usuaris fora d’aquest període, quedarà sotmesa a la disponibilitat de places buides al servei de transport.  Per presentar les sol·licituds és imprescindible demanar cita prèvia a través del telèfon del departament d’Educació (977 172 865) o també a través del sistema de cita prèvia de les OMAC. 

Les rutes de transport escolar destinades a l’alumnat matriculat a l’Escola Mare de Déu de la Roca i l’alumnat de l’Institut Antoni Ballester que cursa ensenyaments postobligatoris, les gestiona directament l’Ajuntament mitjançant el servei de transport públic municipal de viatgers. D’altra banda, les rutes del servei de transport escolar destinades a l’alumnat matriculat a l’Escola Joan Miró, l’Escola Marcel·lí Esquius i l’alumnat d’ESO de l’Institut Antoni Ballester les gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp.

En el següent enllaç trobareu especificades les autoritzacions i la documentació que cal aportar segons el centre educatiu de l’alumne.

http://mont-roig.cat/lajuntament/arees/educacio/servei-transport-escolar/

Comparteix aquest article