Les inscripcions per al transport escolar comencen dimecres 23 de juny

Les inscripcions per al transport escolar comencen dimecres 23 de juny

  • La presentació de sol·licituds es pot fer a través de la Seu electrònica (amb assistència telemàtica en cas que sigui necessari) o bé de forma presencial (imprescindible demanar cita prèvia al telèfon del departament d’Educació 977 172 865 o a través del sistema de cita prèvia de les OMAC) 

El període per fer les inscripcions per al transport escolar del curs 2021-2022 s’inicia aquest dimecres 23 de juny i s’allargarà fins al 31 de juliol. Les inscripcions són per al transport de l’alumnat a tots els centres educatius del municipi:  l’Escola Mare de Déu de la Roca, l’Escola Joan Miró, l’Escola Marcel·lí Esquius i l’alumnat d’ESO de l’Institut Miami i de l’Institut Antoni Ballester.

El pròxim curs totes les línies passen a ser gestionades pel Consell Comarcal del Baix Camp, que donarà cobertura a tota l’escolaritat obligatòria.

Les inscripcions s’han de fer, preferentment, de forma telemàtica a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament: https://montroig.eadministracio.cat

Per fer la tramitació telemàtica es pot sol·licitar l’assistència del personal de les Oficines Municipals d’Atenció a la Ciutadania. En aquest cas caldrà sol·licitar cita prèvia a: https://montroig.eadministracio.cat/citaprevia.1. Caldrà enviar prèviament la documentació per tramitar en format digital a educacio@mont-roig.cat.

En cas que el tràmit no es pugui fer de forma telemàtica, les inscripcions es podran fer de forma presencial a les OMAC.

Per fer la tramitació presencial cal sol·licitar cita prèvia a: https://citaprevia.mont-roig.cat/mont-roig/ o bé trucant al telèfon 977 17 28 65.

Un cop sol·licitada la cita prèvia, caldrà enviar prèviament la documentació a educacio@mont-roig.cat i assistir a l’hora de la cita a l’oficina corresponent.

En el següent enllaç trobareu tota la informació, sobre la documentació que cal aportar, rutes, parades i tarifes per al transport 2021-2022.

https://mont-roig.cat/lajuntament/arees/educacio/servei-transport-escolar/

Comparteix aquest article