Les lletres lluminoses de Miami Platja ja vesteixen la rotonda que dóna accés al nucli urbà des de l’A7

Les lletres lluminoses de Miami Platja ja vesteixen la rotonda que dóna accés al nucli urbà des de l’A7

  • La voluntat de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp amb aquesta reforma de la rotonda ha estat la de dignificar l’accés a Miami Platja

Unes lletres d’acer de grans dimensions amb la inscripció de Miami Platja serveixen per donar la benvinguda al nucli urbà de Miami Platja a la recent renovada rotonda que uneix les avingudes Príncep d’Espanya i Doctor Gil Vernet. L’objectiu de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp és dignificar l’entrada a Miami Platja pels vehicles i visitants que hi accedeixen des de l’autovia A7, ja que ara mateix es considera la principal via d’entrada al nucli urbà.

Aquestes lletres decoratives ja funcionen des de fa uns dies i s’han convertit en una de les imatges més representatives a les xarxes socials quan es parla de Miami Platja i molts veïns les utilitzen com a il·lustració, un altre dels objectius de la millora.

Les lletres il·luminades per llums LED de baix consum canvien de colors de forma automatitzada. El pressupost de remodelació de la rotonda del Doctor Gil Vernet ascendeix a poc més de 17.000 euros. L’empresa de Miami Platja Auda Jardineria ha estat l’encarregada d’executar les obres, que han consistit en l’enjardinament de la rotonda i la disposició de gabions de pedra seca que fan de base per les lletres de Miami Platja fetes en acer.  Les espècies vegetals i la selecció de paviments del projecte s’han fet amb criteris de sostenibilitat i requeriran un mínim reg.

 

Comparteix aquest article