Les obres de la nova oficina de Turisme de plaça Tarragona comencen demà

Les obres de la nova oficina de Turisme de plaça Tarragona comencen demà

  • Es pretén que aquesta construcció es converteixi en un punt singular de visita i foto obligada i que estigui finalitzada abans de Setmana Santa
  • L’Ajuntament habilita temporalment L’Espai com a punt d’atenció al visitant i recorda la resta de canals ja existents, com l’oficina de l’Església Vella, el telèfon, el correu electrònic i el portal web

Detall de com serà la nova oficina de Turisme

Miami Platja estrenarà pròximament una nova oficina de Turisme i atenció al visitant a la Plaça de Tarragona. L’Ajuntament de Mont-roig del Camp ha adjudicat les obres a Sercodelta empresa constructora per un import 179.372,64 euros amb IVA inclòs. Un import que està finançat en un 50% per una subvenció atorgada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Aquest dijous s’ha signat l’acte de replanteig i l’inici de les obres, que començaran aquest mateix divendres. L’objectiu és que sigui operativa la propera Setmana Santa, a finals de març, per a l’inici de la pròxima temporada turística.

La nova construcció, que substituirà l’actual mòdul existent, és un dom geodèsic prefabricat de 30 metres quadrats i recobert per plaques de PVC elàstic. Estarà situada a 50 centímetres d’alçada sobre una base que també s’hi ha d’instal·lar, a la qual s’hi arribarà a través d’una rampa en forma d’espiral, facilitant l’accés a totes les persones, incloses les que tenen mobilitat reduïda. El disseny del projecte ofereix una continuació de l’espai enjardinat existent, generant així una zona verda atractiva continuada i una lectura integrada amb la nova oficina de turisme, que esdevindrà un punt de referència pel seu sorprenent disseny. A l’interior de l’edifici s’ha diferenciat una zona d’atenció al visitant i una zona d’emmagatzematge petita i de serveis per al personal de Turisme.

Nou lloc temporal d’atenció al visitant

Serà un punt d’atracció turística a la plaça de Tarragona

A partir d’aquest divendres s’habilita un nou lloc per a l’atenció al visitant de forma temporal. Així a Miami Platja, es donarà el servei a L’Espai, Av de Málaga, 32 en horari de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h.

Cal recordar que els visitants també tenen a la seva disposició l’Oficina de Turisme de l’Església Vella de Mont-roig, al C. Major, 2 en horari de dimarts a diumenge de 9.30 a 13.30 i de 17.00 a 19.00 h. Diumenge tarda tancat.

A més dels canals habituals de contacte com el telèfon 977 83 73 37, el correu electrònic turisme@mont-roig.cat i el portal web www.mont-roigmiami.cat, amb tota la informació turística del municipi.

Comparteix aquest article