Les targetes de les beques menjador es poden utilitzar fins al 31 de juliol

Les targetes de les beques menjador es poden utilitzar fins al 31 de juliol

  • Cal exhaurir el saldo abans d’aquesta data i guardar les targetes, que s’hauran de tornar a l’escola dels fills/filles el mes de setembre
  • Des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es continua fent seguiment a les famílies del municipi i s’ofereix atenció integral en funció de les seves necessitats

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp informa que les targetes moneder, que es van posar en marxa per garantir l’alimentació als infants i joves durant el període de confinament, des del març fins al 19 de juny, deixaran d’estar actives aquest 31 de juliol, tal com ha comunicat la Generalitat de Catalunya. Així doncs, cal exhaurir el saldo de la targeta abans del 31 de juliol, ja que a partir d’aquella data totes les targetes quedaran buides.

De fet, a partir del 31 de juliol, el Departament d’Ensenyament de la Generalitat procedirà a recuperar els diners que hi hagi a les targetes i que no s’hagin gastat i deixarà el saldo a zero. Les famílies han de guardar les targetes i les hauran de tornar a l’escola dels seus fills i filles el mes de setembre.

Cal recordar que els diners de les targetes moneder corresponien als imports de la beca menjador atorgada a cada infant que quedaven pendents en suspendre’s el servei de menjador per la COVID-19 el passat 13 de març i fins a l’acabament del curs escolar. Aquestes targetes moneder es van lliurar personalment a cada família i es poden utilitzar per comprar articles de primera necessitat en qualsevol establiment comercial que admeti el pagament amb targeta.

L’Ajuntament continua oferint atenció a les famílies que ho necessitin

Tot i això, des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp es continua fent seguiment a les famílies del municipi i s’ofereix atenció integral en funció de les seves necessitats. És per això que aquelles persones que necessitin qualsevol tipus d’ajuda o suport es poden posar en contacte amb el departament de Serveis socials al telèfon 977837553 (Mont-roig) i al 977172758 (Miami Platja)

 

Comparteix aquest article