L’Escola de Famílies ofereix el taller online “Com gestionar els conflictes a casa”

L’Escola de Famílies ofereix el taller online “Com gestionar els conflictes a casa”

  • La sessió, adreçada principalment a familiars d’alumnes d’educació primària i infantil, tindrà lloc el 13 de maig i oferirà eines per a entendre i resoldre els conflictes que sorgeixen amb els fills/es

  • Cal inscriure’s prèviament a través del correu electrònic educacio@mont-roig.cat o bé al telèfon 680 237 866

L’Escola de Famílies, una iniciativa del Pla Educatiu d’Entorn de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, organitza el taller teòric-pràctic “Com gestionar els conflictes a casa”, adreçat principalment a familiars d’alumnes d’educació primària i infantil, però amb participació oberta a tothom que hi estigui interessat.

La sessió, que serà online, tindrà lloc el dijous 13 de maig, a les 19.30 h, a través de la plataforma Zoom i servirà per tractar els conflictes que podem trobar-nos a casa entre adults i fills/es. De fet, els conflictes estan presents en el nostre dia a dia, tant en el món d’adults com en el món de l’infant. No sempre podem evitar-los, per aquest motiu aprendre a gestionar-los és important per a poder aconseguir una bona relació amb el nostre infant o jove i una adequada convivència familiar.

Per poder participar al taller cal realitzar inscripció prèvia a través del correu electrònic educacio@mont-roig.cat o bé al telèfon 680 237 866, facilitant el nom, cognoms, telèfon i correu electrònic per poder-vos enviar l’enllaç de la sessió. Les places son limitades.

Escola de Famílies

Recordem que l’Escola de Famílies, impulsada pel Pla Educatiu d’Entorn, es va iniciar el curs passat per donar suport als adults en l’educació dels seus fills i filles mitjançant activitats, tallers i excursions. Així, i després de recuperar l’activitat paralitzada a causa de la pandèmia, l’objectiu principal és retornar a abordar temes d’actualitat que preocupen a les famílies i proporcionar recursos per ajudar-los en la seva tasca educativa, tot programant activitats per fer de forma conjunta amb els fills/es.

Comparteix aquest article