L’Escola de Famílies ofereix la segona activitat d’orientació i descoberta en família, Expedició Miami

L’Escola de Famílies ofereix la segona activitat d’orientació i descoberta en família, Expedició Miami

Cartell Expedició Miami

• L’activitat, que es realitzarà el pròxim diumenge 14 de novembre, serà gratuïta i s’iniciarà a l’interior del camp de futbol de Miami Platja.

• Les famílies que hi vulguin participar han de reservar l’entrada a través del web https://www.entrapolis.com/ca/.

El Pla Educatiu d’Entorn ha organitzat, per al pròxim diumenge 14 de novembre dins de les actuacions que formen part del projecte de l’Escola de Famílies, una segona activitat d’orientació i descoberta familiar. Es tracta d’Expedició Miami, un joc de pistes que proposa als participants orientar-se per diferents espais i gaudir de la natura més pròxima . En aquesta proposta l’escenari triat és l’entorn de les instal·lacions esportives de Miami Platja.

L’activitat començarà a l’interior del camp de futbol i s’oferiran sortides des de 9 h del matí fins a les 11 h. Els participants rebran un mapa amb una sèrie de punts marcats i numerats i l’objectiu serà localitzar-ne els màxim possibles, recorrent zones ben marcades i fàcils de transitar.

Per tal d’evitar aglomeracions en cas de coincidir diverses famílies al punt d’inici, es farà la sortida de forma esglaonada.

La durada de l’activitat és adaptable en funció del nombre de balises que es vulguin trobar. Així doncs, les famílies podran finalitzar l’activitat sempre que vulguin adaptant-ho al nivell dels infants. En acabar, està previst un petit obsequi per a totes les famílies participants.

Reserva prèvia

Cal reservar prèviament l’entrada a través del web https://www.entrapolis.com/ca/. Únicament cal reservar una entrada per grup familiar indicant el número de participant i l’edat dels infants participants. Per qualsevol dubte també es pot trucar al 977 17 28 65 o enviar un correu electrònic a educacio@mont-roig.cat. Les places són limitades.
Expedició Miami s’ha creat amb la finalitat de promoure les activitats en família i que aquestes s’animin a compartir estones de diversió i joc plegats. És també una proposta per descobrir l’entorn més proper del municipi, entrant en contacte amb el medi natural.

Comparteix aquest article