L’Escola de Música Municipal obre el període d’inscripcions el dia 1 de juny

L’Escola de Música Municipal obre el període d’inscripcions el dia 1 de juny

  • El centre ofereix diversos programes d’ensenyament, adaptats a totes les edats

L’Escola de Música Municipal de Mont-roig del Camp obre el període d’inscripcions per al curs 2021-22 el pròxim dimarts dia 1 de juny. Per al pròxim curs, com a novetat, s’obren noves línies d’infantil, ampliant les places d’alumnes de P4 i P5.

Recordem que l’Escola de Música ofereix classes d’iniciació, sensibilització, nivell elemental i nivell mitjà (amb llenguatge musical, instrument i conjunt vocal o instrumental) i el pla lliure per alumnes a partir de 13 anys. L’alumnat pot triar entre un ampli ventall d’instruments com el trombó, el saxòfon, la flauta travessera, el violí i la percussió, a més dels més populars com el piano i la guitarra. L’objectiu del centre, que ofereix classes a Mont-roig i a Miami Platja, és que els seus alumnes gaudeixin, coneguin i experimentin amb la música.

Informació Escola de Música Municipal curs 2021-2022

Inscripcions de l’1 al 15 de juny

Les inscripcions romandran obertes fins al 15 de juny. La inscripció ha de realitzar-se de manera telemàtica, mitjançant la Seu Electrònica de Nostreserveis, o bé descarregant el full de matrícula a través d’aquesta pàgina i enviant tota la documentació degudament signada al correu electrònic escola.musica@nostreserveis.cat.

Per a reservar la plaça i matricular-se caldrà aportar tota la documentació requerida i realitzar el pagament de la matrícula.

Comparteix aquest article