L’establiment Balmar, guanyador de la segona edició del Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja

L’establiment Balmar, guanyador de la segona edició del Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja

  • Més de 2.100 vots populars han participat en aquest concurs per promocionar la gastronomia local. El segon i tercer lloc ha estat pel Casal Sant Jaume de Miami Platja i el bar la Plaça de Mont-roig, respectivament

Un cop finalitzat el 2n Campionat de Patates Braves de Mont-roig i Miami Platja i analitzades les votacions dutes a terme entre el 6 i el 26 de març de 2023, el restaurant guanyador del Campionat ha estat el Balmar, amb una puntuació de 4,69 punts sobre 5. Aquest establiment de Miami Platja va presentar una proposta batejada com a Saborosa, que consistia en unes patates naturals amb salsa casolana. El guanyador s’ha escollit gràcies a les votacions de la ciutadania que durant aquestes tres setmanes enviat les seves opinions a través del codi QR que hi havia als establiments.

La segona posició del Campionat ha estat pel Casal Sant Jaume de Miami Platja amb una mitjana de 4’64 i 162 vots, gràcies a la proposta culinària Les Braves de l’avi, un arrebossat “crunchy” de patata brava. La tercera posició ha estat pel bar la Plaça de Mont-roig amb una puntuació mitjana de 4’64 i 121 vots amb la Brava contenta, unes braves amb salsa picant i sal pebrada.

Mont-roig Miami Turisme ha validat 2.163 vots, amb una valoració mitjana de 4,4 sobre 5.

 

Comparteix aquest article