L’establiment Megabici Bike & Coffee obté el Premi Nit del Turisme 2019

L’establiment Megabici Bike & Coffee obté el Premi Nit del Turisme 2019

  • El reconeixement es va entregar aquest dijous coincidint amb la XIX edició de la Nit del Turisme, la cita anual que serveix per reunir al teixit empresarial local i donar la benvinguda a la temporada turística

Finalistes Premi Nit del Turisme 2019 (La Cuina de l’Ermita, El Vaixell, Megabici Bike & Coffee i Rentalmar) amb l’alcalde Fran Morancho i la regidora de Turisme Yolanda Pérez.

El Premi Nit del Turisme 2019 ha estat per Megabici Bike & Coffee. El guardó és un dels moments destacats de la Nit del Turisme, que es va celebrar ahir al vespre al restaurant Casablanca. Una gala que és punt de trobada entre el teixit empresarial local i els representants municipals i serveix per donar la benvinguda a la nova temporada turística i presentar les novetats al sector.

El centenar d’assistents a la dinovena edició d’aquest certamen, van votar aquest establiment de Miami Platja per haver innovat en les seves instal·lacions, apostant per una nova idea de negoci i per potenciar nous productes turístics al municipi com la cursa de BTT Costa Daurada Bike Race.

El restaurant El Vaixell, La Cuina de l’Ermita i Rentalmar han estat també finalistes d’aquest reconeixement que cada any posa en valor el treball i la trajectòria professional d’aquelles empreses, entitats o institucions que contribueixen a potenciar la competitivitat i el desenvolupament turístic del municipi.

GALERIA DE FOTOGRAFIES 

 

Comparteix aquest article