L’estudiant David Roc guanya el I Premi d’investigació “Càmpings Mont-roig del Camp – Miami Platja”

L’estudiant David Roc guanya el I Premi d’investigació “Càmpings Mont-roig del Camp – Miami Platja”

Jurat I Premi d'investigació "càmpings de Mont-roig del Camp - Miami Platja"

Jurat I Premi d’investigació “Càmpings de Mont-roig del Camp – Miami Platja”

La iniciativa és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i la Universitat Rovira i Virgili

El jurat del I Premi d’investigació “Càmpings Mont-roig del Camp – Miami Platja”, reunit aquest dilluns al migdia i format per Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp, Manel Vilajosana, president de l’Associació de Càmpings de Mont-roig, Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV i Jordi Blay, secretari de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, ha atorgat a l’estudiant David Roc la concessió del primer premi d’investigació sobre els càmpings del municipi.

La convocatòria és fruit d’un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Mont-roig del Camp i la Universitat Rovira i Virgili. El premi, que té una dotació econòmica de 2.000 euros, estava obert a les persones, matriculades en qualsevol dels estudis de grau o de màster de la Facultat de Turisme i Geografia de la URV.

David Roc, alumne del Grau de Geografia i Ordenació del Territori ha presentat una memòria en que es proposen diverses metodologies, de caràcter literari, iconogràfic, estadístiques i cartogràfiques, per analitzar l’evolució dels càmpings del municipi, temàtica proposada en aquesta primera edició del certamen.

La presentació del treball es farà en el termini d’un any des de la seva concessió, prorrogable per un període únic de sis mesos, prèvia sol·licitud de la persona interessada i amb l’acord del tutor.

Comparteix aquest article