L’Expedició Mont-roig girarà enguany al voltant del nucli antic i els Rentadors

L’Expedició Mont-roig girarà enguany al voltant del nucli antic i els Rentadors

  • Aquesta quarta edició del joc d’orientació i descoberta de l’entorn per fer en família tindrà lloc el diumenge 23 de juny al matí

Torna el projecte Expedició Mont-roig, una matinal d’activitats per gaudir en família i que enguany tindrà lloc el diumenge  23 de juny  al voltant de diverses zones del nucli antic i espais naturals al voltant dels Rentadors de Mont-roig. Es tracta d’una activitat emmarcada dins el Pla Educatiu d’Entorn dins del marc Escola de Famílies.

Expedició Mont-roig és una activitat d’orientació i descoberta en família, que proposa als participants orientar-se per una zona delimitada a través d’un joc de pistes. És una activitat d’orientació amb mapa per fer-la en família, passar-ho bé, aprendre, i estar en contacte amb la natura.

La jornada començarà a les 9 h del matí i es donaran sortides de forma esglaonada a mesura que arriben els participants fins a les 11 h. El punt de concentració és l’aparcament del Tanatori Municipal. A tots els participants se’ls proposa intentar buscar i trobar el màxim nombre de balises possibles. Cada balisa serà una pista, i amb la seva ajuda podran resoldre els enigmes que es plantegen per trobar una recompensa final.

La durada aproximada de l’activitat de dues hores i mitja i cal una inscripció per família participant a través de la web i l’APP Entrapolis en aquest enllaç: https://www.entrapolis.com/entradas/expedicio-mont-roig-aparcament-del-tanatori-municipal-de-mont-roig.  Les places són limitades i tots els participants rebran un obsequi.

 

Comparteix aquest article