L’Homenatge a la Vellesa es celebrarà el 10 d’abril a Miami Platja i el 17 d’abril a Mont-roig

L’Homenatge a la Vellesa es celebrarà el 10 d’abril a Miami Platja i el 17 d’abril a Mont-roig

Homenatge a la Vellesa Mont-roig 2015

Homenatge a la Vellesa Mont-roig 2015

Maria Asunción Peydro, José Arriaza, Dolors Solé i Joaquim Benaiges són els avis i àvies que rebran una menció especial

Una de les festes més entranyables del municipi és l’Homenatge a la Vellesa, una celebració en què l’Ajuntament rendeix un merescut homenatge a les persones més grans de 75 anys. Els avis i àvies, acompanyats pels seus néts i altres familiars, esdevenen els indiscutibles protagonistes d’una jornada de respecte i admiració envers les persones més grans del municipi.

L’Homenatge a la Vellesa de Miami Platja tindrà lloc aquest diumenge 10 d’abril. Com és habitual la celebració començarà amb una missa rociera, a l’església de Santa Maria Magdalena. Seguidament els avis i àvies es desplaçaran fins al Centre Polivalent on les dues persones de més edat rebran una menció especial. Els homenatjats aquest 2016 seran Maria Asunción Peydro Miralles, nascuda el 18 de juny de 1927 i José Arriaza, del  5 de gener de 1929.

A Mont-roig, l’Homenatge a la Vellesa es celebrarà el diumenge 17 d’abril. La festivitat s’iniciarà a la una del migdia amb una missa solemne al Casal de Joves K1. A continuació, a la carpa de la pista d’estiu, tindrà lloc l’homenatge a l’avi i àvia de més edat. En aquest cas Dolors Solé Solé, nascuda el 5 de maig del 1920 i Joaquim Benaiges Martí, del 10 de maig del 1923, rebran una menció especial.

Els homenatges a la vellesa finalitzaran amb un aperitiu de gala per a tots els assistents.

Comparteix aquest article