Lliurament dels premis del Concurs de Pessebres

Lliurament dels premis del Concurs de Pessebres

Guanydors del Concurs de Pessebres 2022.

  • Aquest dimecres, en el marc de la programació nadalenca de Mont-roig del Camp, ha tingut lloc l’entrega dels premis del Concurs de Pessebres 2022.

L’entrega de premis del Concurs de Pessebres ha tingut lloc aquest dimecres 4 de gener a la tarda al Centre Cultural Església Vella, després de la representació de l’espectacle de contes de Hans Christian Andersen a càrrec d’Eva Gonzàlez. Un espectacle que va fer les delícies del públic en comptar amb la participació de petits i grans.

Durant l’entrega de premis, que va comptar amb la presència de la regidora M. Remei Benach, es van elogiar la constància i l’entusiasme de totes les construccions i també l’originalitat demostrada pels més petits que participen al tradicional concurs.

El jurat, que ha estat format per Elisabet Pallejà, Cori Asens i M. del Carme Matas, va fer entrega dels premis en les següents categories:

En la categoria infantil el primer premi va ser pel pessebre de Pol Tuset Fabra. En aquesta categoria també es va concedir un accèssit pel pessebre de Jordi Serra Mestre.

El primer premi de la categoria prejuvenil va ser pel pessebre de Paula Tuset Fabra.  En aquesta categoria també es van concedir dos accèssits pels pessebres de la Jana, la Georgina i la Laia Ferré Nogués i pel de l’Ona Fortuny Ferré.

La categoria juvenil va quedar deserta.

A continuació es va fer entrega dels premis de la categoria familiar.

El premi a l’originalitat va ser pel pessebre de Lourdes Pacheco Rodríguez.

El premi al pessebre més artístic se l’emportà Aina Ferré Savall.

I el premi pel pessebre més ben elaborat va recaure en Pilar Fernández Gil. Finalment, l’accèssit en la categoria familiar va ser pel pessebre d’Elsa Hernández Domínguez.

Descarrega una galeria de fotos de l’acte de lliurament de premis en aquest enllaç al flickr de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp.

 

 

Comparteix aquest article