Lliurament dels Premis del Concurs de Pessebres 2021

Lliurament dels Premis del Concurs de Pessebres 2021

  • Guanyadors 2021 Concurs Pessebres.

    Aquest dimarts al Centre Cultural Església Vella de Mont-roig, després de la representació de l’espectacle familiar Quimera, es van lliurar els premis del Concurs de Pessebres 2021.

Després que l’any passat s’hagués de celebrar de forma virtual, aquestes festes de Nadal ha pogut tenir lloc de forma presencial el ja tradicional Concurs de Pessebres que organitza la regidora de Cultura de l’Ajuntament  de Mont-roig del Camp.

L’acte de lliurament de premis del concurs va tenir lloc aquest dimarts a la tarda al Centre Cultural Església Vella després de la representació de l’espectacle familiar Quimera de la companyia Butai Produccions.

Durant el lliurament de premis, que va comptar amb la presència de la regidora M. Remei Benach i de l’alcalde Fran Morancho, es van elogiar tots els pessebres i l’entusiasme demostrat per totes les persones i famílies que participen en el concurs. El jurat, que ha estat format per Elisabet Pallejà, Pepi González i M. del Carme Matas, va fer el lliurament dels premis en les següents categories:

En la categoria infantil el primer premi va ser pel pessebre de Vanessa Sánchez Pardo.

En la categoria infantil també es va concedir un accèssit pel pessebre de Jordi Serra Mestre.

El primer premi de la categoria prejuvenil va ser pel pessebre d’Ona Fortuny Ferré.

En la categoria prejuvenil també es van concedir dos accèssit, un per Sergi i Marc Salmerón Lancharro, i l’altre per Paula Tuset Fabra.

En la categoria juvenil el primer premi va ser pel pessebre construït per Laura i Agnès Alabart Aguiló.

A continuació es va fer el lliurament dels premis de la categoria familiar.

El premi a l’originalitat va ser pel pessebre d’Enric Margalef Consarnau.

El premi al pessebre més artístic se l’emportà Ricard Rubio Tuset.

I el premi pel pessebre més ben elaborat va recaure en Aïna Ferré Savall.

Finalment, l’accèssit en la categoria familiar va ser pel pessebre de Raúl Franco Jalda.

L’Ajuntament de Mont-roig del Camp vol donar les gràcies a totes les persones que han participat en el Concurs de Pessebres, ja que amb el seu entusiasme i la seva estima ajuden a perpetuar una tradició tan bonica com la construcció de pessebres. Per això, s’ha preparat un video amb un  recull d’imatge en format vídeo de tots els pessebres participants

Galeria d’imatges de l’acte d’entrega de premis.

Comparteix aquest article