Lliurats els premis del Concurs de Pessebres de Mont-roig del Camp

Lliurats els premis del Concurs de Pessebres de Mont-roig del Camp

  • En aquesta edició del certamen s’han presentat gairebé una vintena de pessebres. Enguany s’han repartit sis premis, tres per la categoria familiar i tres per la infantil, i dos accèssits en aquesta última categoria.

La Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp va acollir aquest dimarts 3 de gener l’acte de lliurament de premis del tradicional Concurs de Pessebres que s’ha organitzat aquestes festes de Nadal. Enguany s’han presentat un total de 18 pessebres i s’han atorgat sis premis, tres per la categoria familiar, i tres per la categoria infantil. A més, en aquesta última categoria s’han lliurat dos accèssits.

 

 

Com en cada edició, els quatre membres del jurat (Mei Benach, Marta Font, Paquita Gou i  Sara Pacheco), que van visitar els pessebres el passat 18 de desembre, han tingut en compte l’originalitat, l’elaboració i el valor artístic de cadascuna de les creacions, les quals havien d’estar exposades a casa. En aquest certamen s’han presentat tot tipus de pessebres, elaborats en qualsevol material, estil i tècnica. De fet, amb tan sols un any d’edat, la participant més jove ha realitzat un pessebre amb imants a la nevera amb un fons amb pessebre. També hi ha hagut creacions que comptaven amb figures que estaven fetes a mà, playmobils o, fins i tot, barrufets.

Pel que fa a les categories, la familiar inclou els pessebres construïts per adults o joves a partir de 15 anys. Els premis d’aquesta categoria estan dotats amb 125 euros. Pel que fa a la categoria infantil, els participants eren nens o nenes fins als 14 anys. En aquest cas, s’ha donat un primer premi valorat en 125 euros, un segon premi valorat en 100 euros i un tercer premi valorat en 75 euros. A més, a més s’han repartit dos accèssits de 65 euros en aquesta categoria.

 

De cara a la propera edició es preveu que hi hagi novetats. Així, es modificarà algun punt de les bases. En principi, un dels canvis serà afegir una categoria més, per tal de donar-li més empenta a la proposta.

Els guanyadors d’aquesta última edició del Concurs de Pessebres han estat els següents:

CATEGORIA FAMILIAR:

  • Premi al pessebre més artístic: Modest Rofes
  • Premi al pessebre més elaborat: Família Alfanjarín Vallverdú
  • Premi al pessebre més original: Pilar Fernández

 

CATEGORIA INFANTIL:

  • Primer premi: Maria del Mar Borràs
  • Segon premi: Ot Marín i Abel Bernal
  • Tercer premi: Oriol Florencio
  • Accèssit 1: Caterina Esquius
  • Accèssit 2: Bruna i Uriel Alsina

Comparteix aquest article