Maria del Mar Bonet, acompanyada de Dani Espasa, oferirà un concert homenatge a Joan Miró.

Maria del Mar Bonet, acompanyada de Dani Espasa, oferirà un concert homenatge a Joan Miró.

  • El recital tindrà lloc el dia 15 de juliol al Mas Miró, les entrades del qual ja es poden adquirir al preu de 25 euros

El dissabte 15 de juliol a partir de les 21h, la cantant mallorquina Maria del Bar Bonet, acompanyada del pianista Dani Espasa, oferirà a Mas Miró un recital amb algunes cançons i els títols que estimava Joan Miró.

La cantant narrarà entre títol i títol les seves impressions sobre l’obra del pintor, els episodis viscuts amb l’artista, així com la rellevant i sorprenent importància que aquest tingué sense aleshores saber-ho, en la llarga trajectòria professional de l’artista.

El recital, preparat especialment per a l’ocasió, conté també algunes de les cançons més emblemàtiques de l’extens repertori de Maria del Mar Bonet, així com alguns dels poemes que més ha musicat durant les darreres cinc dècades i que més agradaven a Joan Miró (Salvador Espriu, Bartomeu Rosselló-Pòrcel o Josep Palau i Fabre). Es tracta d’un concert inoblidable en un espai únic i tan rellevant per l’artista universal.

Les entrades per aquest concert, organitzat per la Fundació Mas Miró, ja estan a la venda al preu de 25 euros a la web de Mas Miró en el següent enllaç.

Comparteix aquest article