Maria del Mar Borràs Pujol i Biel Timoneda Punyet, proclamats Pubilla i Hereu de Mont-roig del Camp 2023

Maria del Mar Borràs Pujol i Biel Timoneda Punyet, proclamats Pubilla i Hereu de Mont-roig del Camp 2023

  • La Pubilla Maria del Mar Borràs Pujol i l’Hereu Biel Timoneda Punyet i també la Pubilla i l’Hereu Infantil, Paula Chiesa Garcia i Adrià Punyet Domingo.

    L’acte de proclamació, que es va fer a través d’un sorteig, va tenir lloc dissabte a la nit al Poliesportiu Municipal de Mont-roig en una festa molt concorreguda

Maria del Mar Borràs Pujol i Biel Timoneda Punyet van ser proclamats aquest dissabte a la nit com a nova Pubilla i nou Hereu de Mont-roig per aquest 2023. L’acte va tenir lloc al Poliesportiu Municipal de Mont-roig, que va registrar una gran entrada i molt d’ambient durant tota la vetllada. En aquesta edició hi havia 13 candidats i candidates de 10 entitats del municipi. El sorteig va decantar la sort per la Maria del Mar Borràs Pujol, que participava en representació de la Unió de Dones i pel Biel Timoneda Punyet, en representació dels Brivalls. L’acte també va comptar amb la presència de la nova Pubilla i Hereu infantils, en representació de l’Escola Mare de Déu de la Roca: Paula Chiesa Garcia i Adrià Punyet Domingo.

Després de la proclamació de la Pubilla i l’Hereu, que va comptar amb la presència de la Pubilla i l’Hereu de l’any passat i de l’alcalde del municipi Fran Morancho i la regidora de Cultura Mei Benach, la festa va continuar amb un concert del grup de versions The Walkmans i una sessió de música a càrrec d’un dj.

Diumenge al matí va tenir lloc a Mont-roig la tradicional recepció institucional de les autoritats locals al nou pubillatge del municipi: la Pubilla Maria del Mar Borràs Pujol i l’Hereu Biel Timoneda Punyet i també la Pubilla i l’Hereu Infantil, Paula Chiesa Garcia i Adrià Punyet Domingo. L’acte va comptar amb una representació del pubillatge nacional i intercomarcal de Tarragona i amb la presència del Foment de les Tradicions Catalanes. La recepció es va acabar amb un ball de Coques, una actuació de la Colla Bastonera de Cambrils i amb una ballada dels gegants del Barri dels Sis Carrers acompanyats pels Grallers de Mont-roig.

Podeu veure una galeria amb les imatges de les dues jornades en el següent enllaç: Galeria Pubilla i Hereu 2023

Comparteix aquest article