Marina Pujol Solé és la nova Pubilla de Mont-roig del Camp

Marina Pujol Solé és la nova Pubilla de Mont-roig del Camp

Recepció institucional a les pubilles i hereus 2018

Roca Baiges i Anna Olivé han estat escollides primera i segona dama

Marina Pujol Solé, en representació del Grup de Colònies i Esplai “els Brivalls” és la nova Pubilla de Mont-roig del Camp. La proclamació va tenir lloc aquest dissabte 12 de maig, en un acte emotiu i singular, doncs es va donar la circumstància que la pubilla sortint, Anna Pujol Solé, és la germana de la nova pubilla. Així, l’anècdota de la vetllada va ser que la seva germana gran va fer-li el traspàs del càrrec que li permetrà, a més, optar al títol de Pubilla de Catalunya.

Durant l’acte, celebrat al poliesportiu municipal, també es va escollir a Roca Baiges Llaó, de l’Associació de les Maria de la Roca com a Primera Dama i Anna Olivé Anguera, de ls Kintus 2018 com a Segona Dama. També es van presentar la Pubilla i l’Hereu infantil de l’AMPA de l’Escola Mare de Déu de la Roca, que són la Isona Mallafrè Alfanjarín i l’Arnau Benaiges Cots. A més, enguany, com a novetat, es va projectar un vídeo amb les presentacions personals de tots els participants.

Pubilla i dames 2018

Les associacions i nois i noies participants van ser les següents:

  • Agrupació de Patinatge Mont-roig – Paula Munté Calvo
  • Associació de les Maria de la Roca – Roca Baiges Llaó
  • Grup de Colònies i Esplai “Els Brivalls” – Marina Pujol Solé
  • Associació d’Empresaris i Comerciants de Mont-roig – Carol González Carreras
  • Club Esportiu de Mont-roig – Laia Llamas Puche
  • Penya Ciclista de Mont-roig – Aroa Garcia Fernández
  • AMPA Escola Mare de Déu de la Roca – Isona Mallafrè Alfanjarín i Arnau Benaiges Cots
  • Kintus/es 2018 Anna Olivé Anguera i Marc Martínez Ramírez

Les activitats de pubillatge van continuar diumenge amb la tradicional recepció institucional, a la Casa de Cultura Agustí Sardà. Les autoritats locals van fer entrega d’un ram de ginestes a les pubilles i hereus. L’acte va finalitzar amb una fotografia de família.

A continuació, les pubilles, hereus i autoritats, acompanyats per la Colla Gegantera del Barri dels Sis Carrers i els Grallers de Mont-roig van iniciar el seguici cap a l’església Sant Miquel Arcàngel. Després de missa va tenir lloc un aperitiu popular. Ja a la tarda la Unió de Dones de Mont-roig va organitzar diverses activitats per recaptar fons per la Lliga contra el Càncer.

Comparteix aquest article