Melcior, Gaspar i Baltasar comencen les videotrucades als infants del municipi

Melcior, Gaspar i Baltasar comencen les videotrucades als infants del municipi

  • Els Reis de l’Orient ja s’han posat en contacte amb algunes de les 225 famílies que participen en la iniciativa

Ses Majestats els Reis d’Orient han començat aquest diumenge a realitzar les videotrucades als infants del municipi. Segons han confirmat a l’Ajuntament, els Reis estan molt contents de poder tornar a veure les cares d’il·lusió de la canalla. Melcior, Gaspar i Baltasar pregunten a cada infant com s’ha portat, com ha anat el 2020 ja que ha estat molt diferent i difícil en alguns moments o quins quins regals han demanat a la carta.

Els nens i nenes, entre emocionats i vergonyosos, per rebre la trucada d’uns personatges tan importants responen a Ses Majestats recordant les joguines i els desitjos que han plasmat abans sobre el paper. Aquest any hi destaca un desig unitari, són molts els nenes i nenes que demanen que s’acabi aquest virus que els ha fet la guitza i els ha deixat sense escola, tancats a casa molts mesos, sense poder abraçar els avis i àvies o sortir a jugar amb els amics i amigues.

Un total de 225 famílies s’han apuntat a la proposta del Departament de Festes perquè els infants puguin veure i parlar amb els Reis d’Orient abans que arribin al municipi la nit màgica del 5 de gener del 2021.

L’Ajuntament recorda a les famílies que estiguin ben atentes al mòbil, perquè fins dimecres dia 23 de desembre encara poden rebre una trucada ben especial.

Comparteix aquest article