Més de 1.000 persones gaudeixen del passatge del terror

Més de 1.000 persones gaudeixen del passatge del terror

Els assistents aplaudeixen el minuciós treball d’escenografia i caracterització dels actors i actrius

El Passatge del Terror que cada any organitza el departament de Joventut en el marc del cicle  Pànic ha tornat a ser un èxit de participació. Més de 1.000 persones van gaudir durant els dies 20, 21 i 22 d’octubre d’aquesta terrorífica proposta que s’ha convertit en l’activitat més multitudinària i esperada entre els joves del municipi. Una iniciativa, però, que agrada a tothom, tal i com s’ha pogut veure en aquesta edició que ha aplegat, a més dels joves, nombroses famílies i persones adultes que hi van assistir sense els seus fills.

Tots ells es van endinsar en un misteriós temple asiàtic on un samurai els hi donava la benvinguda per seguidament fer-los triar entre una de les tres portes d’accés. Un cop a dins es trobaven amb situacions esgarrifoses en una escenografia treballada al mil·límetre: la zona de la banyera, el menjador i dormitori, un frigorífic amb membres amputats, cadàvers, un jardí xinès… Fins a 25 actors i actrius caracteritzats per a l’ocasió eren els encarregats de fer aflorar els nervis, la tensió i la por als assistents.

Un públic que va coincidir en destacar que la proposta havia superat les seves expectatives i que es notava l’esforç i il·lusió que hi havien posat els joves per oferir un passatge del terror de gran nivell.

Les activitats del cicle Pànic finalitzen el proper 4 de novembre. Els qui vulguin encara tenen temps de gaudir de diverses propostes, entre les que destaca la sortida Mont-roig Misteriós, el proper 27 d’octubre.

*Fotografies de Maria Guillén.

Comparteix aquest article