Més de 250 atletes participaran diumenge a la cursa Crematorrons de Miami Platja, que enguany s’emmarca dins una Jornada Solidària

Més de 250 atletes participaran diumenge a la cursa Crematorrons de Miami Platja, que enguany s’emmarca dins una Jornada Solidària

  • A la zona de Platja Cristall es realitzaran a partir de les deu del matí diversos actes per acompanyar la cursa com una exhibició de zumba, un esmorzar popular, donacions de sang i medul·la, sortejos i inflables.

La segona edició de la cursa Crema Torrons de Miami Platja reunirà aquest diumenge 15 de gener a partir de les 10.30 del matí més de 250 atletes que participaran a les dues distàncies (5 quilòmetres i 10 quilòmetres) i també a les curses infantils que s’han organitzat posteriorment. La cursa s’emmarca enguany en una jornada solidària que servirà per recaptar fons per la donació de medul·la òssia. Els diners recaptats al llarg del dia 15, una part de les inscripcions dels atletes que participin a la cursa i les aportacions econòmiques d’empreses i particulars es lliurarà a la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, que és l’entitat que treballa des de fa anys a favor de la investigació de les malalties de la medul·la òssia. Encara queden prop de 100 inscripcions disponibles que es poden fer a través de la www.naturtime.es o a la mateixa pèrgola de la Platja Cristall abans de la cursa de diumenge.

Per tal de donar suport i impulsar aquesta recollida de fons, l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, amb la col·laboració de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, el Banc de Sang i Teixits i l’Associació de Donants de Sang del Baix Camp han preparat una sèrie d’actes que duraran tota la jornada i que seran previs o posteriors a les curses. Les activitats començaran a les 10h del matí amb una sessió de zumba solidària oberta a tots els interessats. De 10h del matí fins a les 14h tots aquells que vulguin podran fer donacions de sang i obtenir informació sobre la donació de medul·la, per tal de col·laborar directament amb la campanya. També des de les 10h del matí hi haurà un esmorzar popular per recaptar diners. Paral·lelament, durant tota la jornada, que s’allargarà fins a les cinc de la tarda, hi haurà diversos sortejos amb productes i regals donats per les empreses col·laboradores i inflables pels més petits.  

La cursa Crematorrons, organitzada per l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, oferirà un recorregut íntegrament d’asfalt i transcorrerà sempre pel costat del mar, gaudint de les cales de Miami Platja. Es farà una cursa de 5 quilòmetres i una de 10 quilòmetres. Paral·lelament es disputaran dues curses pels més petits, de 500m i de 1.000m per tal que tothom pugui córrer i ajudar en la recollida de fons.

Restriccions de tràfic

La Policia Local de Mont-roig del Camp informa de les afectacions al trànsit que hi haurà a Miami Platja aquest diumenge 15 de gener en motiu de la celebració de la cursa atlètica Crematorrons i la Jornada Solidària. Pel correcte desenvolupament de la cursa quedarà prohibit el trànsit a la zona de Platja Cristall durant tot el dia 15, des de les set del matí fins a les vuit de la tarda. També quedarà prohibida la circulació a tota la zona de Passeig Marítim i Passeig Mediterrani, sota la via del tren i a partir del núm. 81, des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia.

Més informació de la cursa i inscripcions: www.naturetime.es

Comparteix aquest article