Més de 400 persones s’interessen pel municipi com a destinació turística al Salon Mondial du Tourisme de París

Més de 400 persones s’interessen pel municipi com a destinació turística al Salon Mondial du Tourisme de París

  • Mont-roig Miami Turisme ha promocionat els atractius del municipi a la fira del Salon Mondial du Tourisme de París i ha atès de manera personalitzada a 350 persones que han passat per l’aparador.

Mont-roig Miami Turisme ha donat a conèixer l’oferta turística del municipi al Salon Mondial du Tourisme de París.  L’esdeveniment, que ha tingut lloc aquest cap de setmana del 16 al 19 de març, al recinte Paris Expo Porte de Versailles, va acollir més de 400 expositors.

De les més de 400 persones atretes pel municipi com a destinació turística, 350 van ser ateses individualment pel personal de Mont-roig Miami Turisme. Aquest públic va mostrar un gran interès per l’allotjament, especialment els càmpings, pels llocs d’interès, com són les 10 platges i les 11 cales del municipi i per les activitats a la natura  i les lúdicofestives. Una altra de les preguntes més freqüents va ser la xarxa de transport i comunicació per arribar a Mont-roig del Camp.

En aquesta edició, el Salon Mondial du Tourisme de París ha rebut una gran afluència. El perfil del públic que ha assistit a l’esdeveniment és madur i familiar. Els dos primers dies hi va haver un 80% de públic de tercera edat i la resta, eren parelles d’entre 45 i 60 anys. El dia que hi va haver més concurrència, va canviar la dinàmica del visitant amb un 60% de públic madur i un 40% de famílies amb nens fins als 12 anys. Cal recordar que el turista francès és un dels principals visitants al municipi i que, per tant, l’objectiu és reforçar i fidelitzar aquest mercat.

Comparteix aquest article