Més de 12.000 estudiants han participat enguany en les estades del Nàutic Parc, l’estació nàutica de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

Més de 12.000 estudiants han participat enguany en les estades del Nàutic Parc, l’estació nàutica de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre

  • Assistents a la reunió de treball de Nàutic Parc celebrada a l’Ametlla de Mar.

    L’alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i la regidora de Turisme, Yolanda Pérez, han assistit aquesta setmana a la reunió de la comissió d’administracions públiques del Nàutic Parc, celebrada a l’Ametlla de Mar.

Morancho i Pérez encapçalaven la delegació de l’Ajuntament de Mont-roig del Camp al costat dels alcaldes i responsables turístics de les altres poblacions que formen part d’aquest projecte de promoció del turisme nàutic a la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre com són Salou, l’Ametlla de Mar, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, Deltebre i l’Ampolla.

Respecte del balanç de la temporada nàutica que va finalitzar fa unes setmanes, cal destacar que 12.000 estudiants de diverses procedències han realitzat estades nàutiques al litoral d’aquesta estació nàutica. De cara al 2023 i amb la posada en marxa del Club de Mar a Miami Platja ja s’han confirmat 30 grups d’estudiants que s’allotjaran al càmping la Torre del Sol en una època que queda fora de la temporada turística d’estiu.

El gerent de Nàutic Parc, Jordi Rom, durant la seva intervenció.

A la trobada de l’Ametlla de Mar també s’han presentat els objectius i les línies bàsiques del 2023 del Nàutic Parc i s’ha començat a perfilar el pressupost de la propera campanya que es preveu formalitzar en un conveni que es signarà coincidint amb la fira internacional Fitur. Entre els projectes previstos per l’any vinent hi ha el Sailing Training Camp, que preveu promocionar la nostra destinació per a fer estades per a joves per dur a terme entrenaments al mar.

Comparteix aquest article