Més de 480 participants aquesta temporada a les activitats per a grups escolars al Club de Mar de Miami Platja

Més de 480 participants aquesta temporada a les activitats per a grups escolars al Club de Mar de Miami Platja

  • Una de les activitats al Club de Mar.

    A partir del 26 de juny començaran els casals d’estiu a la zona de Platja Cristall per a nens i nenes de 8 a 14 anys per aprendre diversos esports nàutics

Més de 480 participants procedents d’escoles de tot l’Estat i també internacionals han passat per les instal·lacions del Club de Mar de Miami Platja des de la seva posada en marxa el passat 1 d’abril, un període que coincideix amb els viatges de fi de curs dels centres educatius de secundària. Aquest mig miler de joves que han arribat al nostre municipi amb grups organitzats procedien de ciutats com Valladolid, la Corunya, Barcelona i ciutats del voltant i també estudiants procedents d’Anglaterra.

Pel que fa a les activitats lúdiques que han realitzat, la majoria han pogut aprendre les nocions bàsiques d’alguns esports nàutics com ara el kayak, el paddle surf, banana boat o windsurf. La previsió que fan des de la direcció del Club de Mar és que els propers grups que arribin a les instal·lacions de Miami Platja també puguin realitzar sortides en catamarà o snorkel.

L’objectiu principal del Club de Mar és que els nens i nenes visquin una experiència única i diferent en un entorn natural com és la Platja Cristall de Miami Platja. Les instal·lacions ofereixen la possibilitat de dur a terme múltiples activitats amb les quals no només fan esport, sinó que també els ajudaran a desenvolupar altres habilitats com el treball en equip, la confiança i l’ajuda entre companys. Totes aquestes activitats, des del mateix Club de Mar, asseguren que es fan “sota la premissa de la seguretat gràcies a l’equip de l’empresa format i qualificat”.

Casals d’estiu.

El dia 26 de juny, un cop hagi finalitzat el curs escolar, tornarà el Casal d’estiu del Club de Mar, on els nens i nenes d’entre 8 i 14 anys podran gaudir cada matí durant unes setmanes de diferents activitats aquàtiques on reforçaran les seves habilitats marines, sempre acompanyats dels monitors qualificats. A més, aquest any l’oferta del Club de Mar s’ha ampliat; a banda de les activitats que ja hi havia la temporada anterior, actualment també se n’oferiran de noves, com el bodyboard, la vela lleugera o  el wakeboard.

Més info, horaris i preus: www.clubdemar.es

Comparteix aquest article