Més dies i activitats a les festes de Sant Jaume

Més dies i activitats a les festes de Sant Jaume

  • La festa de la Nacional 340 tornarà a ser l’acte central de la festa major d’estiu de Miami Platja que es celebrarà del 21 al 29 de juliol amb més d’una cinquantena de propostes per a tots els públics

Miami Platja es prepara per celebrar, del 21 al 29 de juliol, la festa major de Sant Jaume, que aquest any, com a novetat, amplia els dies de festa i el nombre d’activitats. Així, durant més d’una setmana hi haurà actes festius i lúdics per a tots els públics arribant a les més de 50 propostes diferents.

De la programació destaca la Festa de la Nacional 340 que, per segon any consecutiu, tornarà a ser l’acte principal de les festes. El dissabte 22 de juliol les activitats tindran com a escenari principal l’Avinguda Barcelona, que es tallarà al trànsit per tal que els vials principals puguin acollir una de les jornades més multitudinàries i populars de les festes.

La Festa de la Nacional 340 tornarà a ser un dels actes més multitudinaris

La nacional es tornarà a dividir en 4 trams, cadascun d’ells dirigit a un tipus de públic diferent, per tal que el veïnat, però també visitants, puguin gaudir d’exhibicions de ball, inflables, concursos, espectacles musicals, batucades, animació infantil, xanquers, festa holi i festa de l’escuma, entre d’altres.

Altres activitats destacades de les festes de Sant Jaume

A la programació de Sant Jaume, no hi falten els concerts i la música en directe. Cada nit hi ha ball amb orquestra, grup de versions o discoteca mòbil a més del festival Mar Musik, que portarà els dies 28 i 29 de juliol a la Punta del Riu Djs de renom en dos ambients diferents. La diversió dels més petits també està assegurada amb un tobogan aquàtic de 100 metres, la festa de l’aigua o les activitats infantils a la pèrgola de la Platja Cristall, així com les propostes de caire familiar amb espectacles de màgia, d’acrobàcies, les bitlles o les tradicionals vaquetes i castell de focs artificials. No hi falten tampoc les activitats esportives com el torneig de vòlei platja o la sortida amb kayac.

Tot plegat en unes festes que s’iniciaran aquest divendres 21 de juliol amb el pregó, aquest any a càrrec de David Garcia, director del nou Institut de Miami Platja, i que es clouran el dissabte 29 de juliol, després de 9 dies intensos d’activitats.

Concurs d’Instagram i Facebook

L’Ajuntament torna a organitzar el concurs d’Instagram i Facebook a través del qual es convida a tothom a fer fotografies de les Festes de Sant Jaume i/o de la Festa de la Nacional 340 i a utilitzar les etiquetes #StJaumeMiami, #FestaN340 i #N340photocall. Les fotografies més divertides, originals i representatives de les festes podran guanyar diversos premis com estades de dues nits i àpats per a dues persones a establiments del municipi.

Patrocinadors i col·laboradors

Els patrocinadors i col·laboradors són una peça clau de les Festes de Sant Jaume. Gràcies al patrocinador oficial Esclat – Bonpreu i al suport de La Torre del Sol, Els Prats Village, Pierre and Vacances, Osopolo, Vivers Gassó, Ares i als supermercats Caprabo i Michelangelo, s’ha aconseguit finançar una part important de les festes.

A més, cal mencionar la vintena d’empreses i entitats que també han fet un esforç per col·laborar ja sigui amb el seu treball o productes amb la Festa. Es tracta del Costa, Càmping Miramar, Càmping Playa Mont-roig, Club de Golf Bonmont, Port Aventura, Yeguada Nieto, Restaurant Sora, PC Box, Farmàcia Solé, Limonero, Eclipse, Tròpik, Chisquiribisqui, La Cosita Beach, La Cassola del Seny, Associació Mitjanit, Club de Tir Miami Platja, Amics del Country, Balls Line Dance & Country Mont-roig Miami, Nuevos Aires de Miami, Club de Rítmica de Miami Platja, Associació de Bitlles de Miami Platja i Coro Rociero Arena del Mar.

Comparteix aquest article